ولش کن همین زندگی اروم و با ارامشتو داشته باشه بیخیال جن باش همه جنا ک خوب نیستن یهو دیدی از شانس ما از اون کثافتاش افتاد ب جونمون بعد ب کجا فرارکنیم از دستش
خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
راستش با ازدیاد مال نمیشه گفت کسی خوشبخته ، کلی مرض و درد هس ممکنه تو پیری فجیع باشه یا بچه هاش و... خلاصه چوب خدا خیلی ترسناکه الکی نیس میگن از خدا بترسید شرک و حق الناس داره اینکارا
راستش با ازدیاد مال نمیشه گفت کسی خوشبخته ، کلی مرض و درد هس ممکنه تو پیری فجیع باشه یا بچه هاش و... ...
بله صد در صد
خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤