2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی امین. چیکار کردین باردار شدین؟ خدا کنه منم زودتر جواب بگیرم

کار خاصی نکردم گلم توکل به خدا کن ان شاءالله هرچه زودتر دامنت سبز میشه

لطفا کاربر آقا پیام ندن و ریپلای و لایک نکنن.ممنون
الهی امین. چیکار کردین باردار شدین؟ خدا کنه منم زودتر جواب بگیرم

تحت نظر دکتر باشین اگه کار خاصی لازمه دکتر بهتون میگه

لطفا کاربر آقا پیام ندن و ریپلای و لایک نکنن.ممنون
عزیزم منم 14سزارین شدم و بچمو از دست دادم💔

سلام عزیزم من تازه پستت رو خوندم خییلی متاسفم ب خاطر از دست دادن دخترت منم یک ماه هست دخدرم رو تو ۲۸ هفته از دست دادم ب خاطر مسمومیت و فشار بالا خییلی دلتنگم و داغوون شما حالتون بهتره باردار نشدید 

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
سلام عزیزم من تازه پستت رو خوندم خییلی متاسفم ب خاطر از دست دادن دخترت منم یک ماه هست دخدرم رو تو ۲۸ ...

مرسی عزیزم و همچنین از خدا براتون صبر زینبی میخام😔💔 

من الان حالم خیلی بهتره شکر خدا اولاش خیلی سخت بود شبو روز نداشتم ولی رفته رفته عادی شد اروم شدم فعلا به بارداری فکر نمیکنم تا چی بشه در اینده

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔
مرسی عزیزم و همچنین از خدا براتون صبر زینبی میخام😔💔 من الان حالم خیلی بهتره شکر خدا اولاش خیلی سخت ...

سلامت باشید انشالله بهترینها برات رقم بخوره من تقریبا ده سال نازایی داشتم iVF کردم و تقدیرم این شد جنین دارم فریز ولی خییلی راهم سخت تر و پر استرس ترشده انشالله خدا خودش کمکمون کنه.

سلام عزیزم من تازه پستت رو خوندم خییلی متاسفم ب خاطر از دست دادن دخترت منم یک ماه هست دخدرم رو تو ۲۸ ...

سلام منم ۲۷هفته دوقلوهامو از دست دادم ۱۲مرداد 

خدا از حنطوش زاده و دارو دستش نگذره بچه هامو ازم گرفت 😔😔😔

سلام منم ۲۷هفته دوقلوهامو از دست دادم ۱۲مرداد خدا از حنطوش زاده و دارو دستش نگذره بچه هامو ازم گرفت ...

عزیزم خدا بهت صبر بده درکت میکنم سخته ناراحتی خودتو بکن چوون حقمونه هیچکس نمیفهمه چه داغی تو دلمونه ولی نا امید نشو اونا فرشته های اسمونین انشالله معجزه خدا دوباره شامل حالمون میشه اینار بسلامتی بغل میگیریم.

کار خاصی نکردم گلم توکل به خدا کن ان شاءالله هرچه زودتر دامنت سبز میشه

عزیزم شما بعد از شش ماه که باردار شدین جای بخیه ها اذیتتون نکرد؟ کلا بارداری چطور بود بلافاصله بعد از بارداری اولتون سخت نشد براتون مثلا شکم درد و اینا بخاطر سزارین