2777
2789
عنوان

ازشوهرم متنفرم مرتیکه هرزه کارای زشتی جلو دخترم انجام میده

| مشاهده متن کامل بحث + 11202 بازدید | 182 پست
دخترم شش سالشه . نمیدونم عفونت ادراری داره! ممکنه خارش داشته باشه؟ خودش میگه مامان چیزای بد میبینم ا ...

اره از عفونته دیگه عه

ببرش دکتر تا عادت نکرده

خیلی مراقب باشیا

تنهاش خق نداری بذاری با هیچ کس

گول اینو نخور که میاد همه چی میگه بهت ها

حواست باشه

استرس داره خب با اینکار استرسش کنترل میکنه

از استرس توی این سن هود تحریکی میکنن بچه ها

;تنهاش نذار کلاس ورزش ببر یا مجبچرش کن تحرک کنه کاکائو  بستنی اینا کم بده استرس میاره

روانشناس باباباشم حرف میزنه

شوهرم یه زبون نفهمیه  کل شهر میشناسنش.

اوایل ازدواجم تمام شماره های تو گوشیمو برداشته بود مزاحمشون شده  بود آبروم پیش همه رفت

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرفای جنسیم میزنه پیش دخترت

نه 

ولی مثلا چند روز پیش میگفت یه زن بیوه پیدا کردم خونه و ماشین همه چی داره!   

دخترم چند روز بعد ازم پرسید مامان بیوه یعنی چی!

شوهرم نه قیافه نه پول  هیچی نداره فکر میکنه همه عاشقش

دخترم شش سالشه . نمیدونم عفونت ادراری داره! ممکنه خارش داشته باشه؟ خودش میگه مامان چیزای بد میبینم ا ...

بعید میدونم بچه شش ساله درک جنسی داشته باشه. لطفا روانشناس کودک ببر و به جای جیغ جیغ کردن، همسرت رو ببرمشاوره.

اره از عفونته دیگه عهببرش دکتر تا عادت نکردهخیلی مراقب باشیاتنهاش خق نداری بذاری با هیچ کسگول اینو ن ...

باشه ممنون. دخترم وقتی زیاد تو خونست خییلی فکرش درگیرمیشه 

نه ولی مثلا چند روز پیش میگفت یه زن بیوه پیدا کردم خونه و ماشین همه چی داره! دخترم چند روز بعد از ...

شما بیش از حد تحت فشاری. اروم باش.

همسرت از واکنش شما لذت میبره.

شما و بچه رو هم حساس کرده. حس لذت کار مخفی و نا بهنجار داره. بازم میگم واکنش نداشته باش. واکنش منفی منظورمه و حتما برو مشاوره

رابطه شوهرت با دخترت چجوریه؟بهش محبت میکنه

آره دخترم خییلی باباشو دوست داره برخلاف من که شاید سر بچم داد بزنم یا دستمو بلند کنم! باباش اصلا ..

هی بهش محبت میکنه .

ولی خب محبتش بخور تو سرش با این حرکاتش.

عمرا تاپیک واقعی باشه این دیگه حتما فیکه

این کاربر قدیمیه من میشناسمش

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
شما بیش از حد تحت فشاری. اروم باش.همسرت از واکنش شما لذت میبره.شما و بچه رو هم حساس کرده. حس لذت کار ...

آره درسته. خودم میفهمم هرچی میگم اینکارو نکن بدتر میشه انگار از اذیت کردن و داد زدن  من لذت میبره! بچه نیس  تو خونه انگار جنازس میره یه گوشه میخوابه