2777
2789
عنوان

ازشوهرم متنفرم مرتیکه هرزه کارای زشتی جلو دخترم انجام میده

| مشاهده متن کامل بحث + 12239 بازدید | 184 پست

اگه شوهرت وقتی تنها هستید باهات کاری نداره و عمدا جلوی دخترت این حرکات رو میکنه یک لحظه هم دخترتو تنها نذار باهاش شاید با دیدن دخترت تحریک میشه و اون رفتارارو میکنه با شما 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم مثل از روی اسمت همچین تاپیکی زده باشی امیدوارم

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

عزیزم بچت کاملا متوجه میشه

من از ۵ سالگی همه چیو کامل میدونستم

بابامم شوخی زیاد میکرد 

ولی کلا در حد همون زدن و بغل و ایتا بود 

من که خیلی نعذب بودم و حالم بد میشد

ولی بابام آدمی نیست به ناموس خودش چشم داشته باشه

ولی بزرگتر شدم بهم تجاوز شد 

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر
عزیزم بچت کاملا متوجه میشهمن از ۵ سالگی همه چیو کامل میدونستمبابامم شوخی زیاد میکرد ولی کلا در حد هم ...

فقط اخرش🥲

بیچاره ما دخترا

وقتی ادمو افریدن مردارو با ژن حیوون یکی ساختن 

بارونو دوس دارم🌱
ببرمش پیش روانشناس! تا بابای احمقش هست اینطوره خوب نمیشه

روانشناس باباباشم حرف میزنه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
زیادی بد و وحشتناک بود روان آدم از شنیدنش آسیب میبینه اگر واقعی هست زنگ بزنه ۱۲۳ اورژانس اجتماعی شرا ...

من خودم روانی شدم  دخترم روانی شد قبل تاپیکم کلی پیام تهدید... فرستادم براش.. میدونم بخونه نکبت میاد جنگی راه میندازه 

اومدم اینجا کمی خالی بشم

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

اولا با شوهرت صحبت کن بگو اینجوری ک تو پیش میری دخترت یکم بزرگتر شه دنبال همون ک لاپاته بیرون میگرده و اسیب و بی ابرویش برای منو تویه 

بعدم با دخترت اگه سنش مناسبه حرف بزن بگو این چیزا برای بعد ازدواجه زن و مرد شوخی میکنن واگه سنش کمه ببرش روانشناس ،الان شاید تحریک بشه ولی بعدا بشدت میترسه و شاید از مردا بترسه و یجور براش هیولا بشن و حتی خدایی نکرده به همجنس خودش گرایش پیدا کنه

یعنی واقعا قبل ازدواج‌...یا شوهرت و خانواده شوهرت بازیگرای خوبی بودن و خودشون عالی جلوه دادن که تو ب ...

عزیزم من ازدواجم  به اجبار بود و سنتی حالم از ریختن فرهنگی خانوادش بهم میخورد

حق داری عزیزم عجب باباجدی صحبت کن باهاش هربار اینکارو کرد اون شب هم بستر نشو باهاش بهشم بگو علتش روب ...

دخترم شش سالشه . نمیدونم عفونت ادراری داره! ممکنه خارش داشته باشه؟ خودش میگه مامان چیزای بد میبینم اینجور میشم

عزیزم بچت کاملا متوجه میشهمن از ۵ سالگی همه چیو کامل میدونستمبابامم شوخی زیاد میکرد ولی کلا در حد هم ...

ببین سرپام دارم ظرف میشورم نکبت میاد می‌چسبه بهم قشنگ چشمایی دخترمو میبینم که زل زده. هر جا دراز میکشم شوهرم میاد خودشو میندازه روم منم مجبور میشم با داد شوتش میکنم انور میرم جای دیگه