2777
2789
عنوان

ازشوهرم متنفرم مرتیکه هرزه کارای زشتی جلو دخترم انجام میده

| مشاهده متن کامل بحث + 12349 بازدید | 184 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر میگم بچه رو داغون کردی باورش نمیشه میگم نکن بدتر میکنه. بخدا وقتی بچم نیست اصلا نزدیکم نمیشه!! ...

کاش شوهرتو یه فصل میزدی جای دخترت

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
آره بفهمه میشکنه گوشیو

اصلا نزار بفهمه مردک جمع کن بعدم دخترت رو ببری پیش روانشناس بهشون بگه اینم مدرکه خودش که بچه بخاطر رفتار پدر آسیب دیده خیلی به دردت میخوره

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

ببخشید یه سوال نگران شدم ما بچه نداریم ولی شوهرم باهام شوخی میکنه بعضی موقع ها تو تنهایی خودمون این ...

نه چون همه مرداتاکیدمیکنم همه مردااین شوخی مسخره که بادست میزنن پشت آدمودارن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

یه نفر میگفت تو با این حساس بازیات توجه بچه رو به خودتون جلب میکنی! 

یبار اومدم سکوت کنم که بچم نفهمه باباش داره ازین مسخره بازیا میکنه!! دیدم نههه مردک بیشعور میخواست بیشتر جلو تر بره

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
چقد ازین مهربونیو صمیمیت بینتون حس خوب گرفتم🤍

عزیزِقلبم

ایشون روزی که میخواستم زندگیمو تموم کنم پیگیر و نگرانم بود

برام خیلی با ارزشه

شما هم عزیزِقلبی روی چشم جا داری🤍

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

عزیزم حتی اگه این تاپیک فیک باشه این مسئله درکل غیر ممکن نیستو متاسفانه همچین مسائلی حتی شدیدتر وجود ...

زیادی بد و وحشتناک بود 

روان آدم از شنیدنش آسیب میبینه 

اگر واقعی هست زنگ بزنه ۱۲۳ اورژانس اجتماعی شرایط جدا شدن رو فراهم کنه

کلا خانواده شوهرمو فامیلاشون همه خرابن. حداقل جلو بچه هاشون ازین کارا نمیکنن این بیشعور نمیدونم چشه

یعنی واقعا قبل ازدواج‌...

یا شوهرت و خانواده شوهرت بازیگرای خوبی بودن و خودشون عالی جلوه دادن که تو با شوهرت ازدواج کردی.

یا شایدم نمی دونم عشق کورت کرده...واقعا جای تعجبه...

آدم از ازدواج نا امید میشه دیدم حتی اونایی که با عشق ازدواج کردن بعد یکسال به اختلافات می خوزن و...

گاهی با خودم میگم کلا ازدواج نکنم حس می کنم روحیه لطیف و احساسیم طاقت تغییر مردی که انتخاب کردم نداره...

حق داری عزیزم 

عجب بابا

جدی صحبت کن باهاش 

هربار اینکارو کرد اون شب هم بستر نشو باهاش بهشم بگو علتش رو

بگو چون جلو دخترمون شوخی کردی

عجب ادمیه ها

خیلی مراقب دخترت باشا

تنهاش نذار حتی با پدرش

چند سالشه

شما وقتی خودش تحریک میکنه چه واکنشی نشون میدی به دخترت