2777
2789

راستیتش بیماریم هم من و هم خواهرم چندین ساله امروز تلفنی داشتم با دکتر صحبت می‌کردم مادرم بود بیماره و اعصابشون ضعیفه حالا شروع کردند به گریه کردن که دوتا بچه مریض دارن میخوام خودکشی کنم اما از آبروم میترسم از اینکه دشمن شاد بشم و نقل دهن مردم... میترسم پدر و مادرم دق کنند و بمیرن میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست آی مادرا میشه به حق حضرت زهرا و خانم ام البنین امشب دعا کنید به مرگ طبیعی توی خواب بمیریم و عاقبت بخیر بشیم نمیخوام خودکشی کنیم التماس دعا لطفا نپرسید بیماریمون چیه گفتنش هم حتی من رو اذیت میکنه و دوا و درمونی هم نداره

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
الهی که فردات بهتر از امروز باشه و آثاری از بیماری تو خودت و خواهرت نمونه

خیلی خسته ام خیلی زیاد دیگه توان تحمل ندارم💔

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نگو خواهر انشاالله که خدا شفاتون بده به حق حضرت فاطمه زهرا🤲

خیلی سخته خیلی تحمل کردم واقعا دیگه نمیتونم ادامه بدم بیشتر غصم پدر و مادرمن 💔

عزیزم نگواینجوری منم مثل شما بیماریم بی درمان بود ولی به امیدخداوتکیه بهش تونستم ازش ردشم میدونم سخته درمونده میشی تحمل خیلی زیادی میخوادولی فقط به خودش امیدداشته باش که هیچ کسوناامیدنمیکنه

عزیزم نگواینجوری منم مثل شما بیماریم بی درمان بود ولی به امیدخداوتکیه بهش تونستم ازش ردشم میدونم سخت ...

خیلی صبر کردم شب های سختی رو به صبح رسوندم خدا خیلی به ما کمک کرده همیشه ممنونشم اما دیگه خسته شدم به عمه جان بریدم دیگه هیچی مثل قبل نمیشه اما با مردن ما پدر و مادرم بیشتر زندگی میکنند

خیلی صبر کردم شب های سختی رو به صبح رسوندم خدا خیلی به ما کمک کرده همیشه ممنونشم اما دیگه خسته شدم ب ...

پدرومادربا ناراحتی بچه میمیرن چه برسه به اینکه خدای نکرده نباشن بااین حرفا خودتو وپدرومادرت بیشتررنج میکشید۰اگه بگم من چی کشیدم میگی چطورتحمل کردی۰ولی به عشق پسرم وخانوادم تحمل کردم گفتم خدایافقط به خودت میسپارم

پدرومادربا ناراحتی بچه میمیرن چه برسه به اینکه خدای نکرده نباشن بااین حرفا خودتو وپدرومادرت بیشتررنج ...

مادرم چرا خیلی نگرانشم بعد مرگ ما دوام بیاره به خدا میسپرمش اما پدرم با اینکه خیییییلی پدر خوبی بوده تابحال اما بعد چند سال خسته شده آرزوی مرگمون رو میکنه همونطوری که خودمون از خودمون خسته ایم

مادرم چرا خیلی نگرانشم بعد مرگ ما دوام بیاره به خدا میسپرمش اما پدرم با اینکه خیییییلی پدر خوبی بوده ...

بخدا ازته دل نمیکه ۰هرچندنبایدبه آدمی که مریضه احساس زیادی بدی ولی از ته دل نمیگن میدونم۰فقط ازت خواهش میکن ناامیدنباش روحیه تو نباز ناامیدی یک دقیقه هم مرگه ادامه بده بهت قول میدم خوب میشید۰

بخدا ازته دل نمیکه ۰هرچندنبایدبه آدمی که مریضه احساس زیادی بدی ولی از ته دل نمیگن میدونم۰فقط ازت خوا ...

خیلی خیلی ممنونم از لطفتون و دلگرمیتون خواهشا شما دلتون صافه اگر ممکنه برای مادرم دعا کنید بیمارن و همه میگن مقصر ما هستیم و این عذاب وجدان داره من رو میکشه ذره ذره

خیلی خیلی ممنونم از لطفتون و دلگرمیتون خواهشا شما دلتون صافه اگر ممکنه برای مادرم دعا کنید بیمارن و ...

خواهش میکنم عزیزم چشم اگه لایق باشم برای همتون دعامیکنم ۰عذاب وجدان هیچی هم نداشته باش بیماری وخوشی وناراحتی همه ازطرف خداست وشمااصلامقصرنیستید❤️❤️