2777
2789

اکثرا فکر میکنم چون اعتماد بع نفس ندارم فکر میکنم زشتم 

و به جشم بقیه خوشگلم😐

خیلی دوست دارم خودمو از چشم بقیه ببینم

عکسم نمیتونم بزارم😕

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اعتماد ب نفست کمه منم همینطورم

یعنی ممکنه واقعا تو چشم بقیه خوشگل باشیم؟بعضی وقتا میگم اگه خوشگل نباشم صد درصد جذابم جلو چشمشون

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

منم همین فکر تو رو داشتم ولی واقعا فهمیدم زشتم،از نگاه اطرافیان و متلکای جاریم

چرا چیا میگفتن بهت؟

ولی من واقعا چند نفر گفتن خوشگلم

ولی الان خیلی وقته کسی نگفته خوشگلم بازم فکر میکنم تو چشم بقیه خوشگلم

چرا چیا میگفتن بهت؟ولی من واقعا چند نفر گفتن خوشگلمولی الان خیلی وقته کسی نگفته خوشگلم بازم فکر میکن ...

فامیلای شوهرم بچهاشون درگوشی گفتن چقدر زشته دایی منو گرفته،اون دخترای دبیرستانی ام خواهرزاده‌ هاش و برادرزادهاش نگام میکنن در گوشی و می‌خندن کارای کردن تو جمع همه فهمیدن،اگه خدا هست که تقاص دل سوخته ازشون بگیره

فامیلای شوهرم بچهاشون درگوشی گفتن چقدر زشته دایی منو گرفته،اون دخترای دبیرستانی ام خواهرزاده‌ هاش و ...

شاید بزرگتراشون بهت حسودی میکنن که بچه هاشون اینجوری میکن

شاید بزرگتراشون بهت حسودی میکنن که بچه هاشون اینجوری میکن

خودشون بزرگتراشون خیلی خوشگلن من پوستم خرابه و خیلی پوستم تیره هست.اعتماد بنفسمو ازم گرفتن،منم از جمع عروسبا ،دورهمیا،از همچی زده شدم خودمو زندان کردم تو خونه همه کار کردم ک خوشگل بشم جلو خانواده ی شوهرم اما خدا نزاشت همون گوهی ک بودم

خودشون بزرگتراشون خیلی خوشگلن من پوستم خرابه و خیلی پوستم تیره هست.اعتماد بنفسمو ازم گرفتن،منم از جم ...

مهم شوهرته عزیزم که دوستت داره 

به نظرم اعتماد به نفس مهم ترین چیزه ولی من هیچی اعتماد به نفس ندارم

دیدم زشت ترین ادما هم خیلی اعتماد به مفس دارن

و این اعتماد به نفسشون باعث شده جذاب به نظر برسن و هیچکی هم نمیتونه بهشون بخنده…