2777
2789
عنوان

اگر نامزدتون شب یلدا یا روز زن اینکارو کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2359 بازدید | 85 پست
عزیزم بحث مادی نیست یه مرد واسه خانومش نخواد یه هدیه کوچیک بگیره خرج کنه پس واسه کی باید بخره ؟ کسی ...

اگه داشته و خرج نکردخ اره واقعا ناراحت کننده است من فکر کردم نداره

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
عزیزم آروم باش🤣🤣🤣ایشون گفتن ما به یه ادکلن راضی هستیممنظورش یه چیز ارزون بودهمنم گفتم ادکلن هم چن ...

آرومم به خدا نوشته هام تنده 🤣🤣😂 

اره خب ولی کلا بعضیا نوشتن که نه مهم نیست و اینا خب مهمه دیگه زن و شوهر اگه الان برای همدیگه ارزش قائل نباشن بعدشم نیستن 🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا خیلی مهمه اگه الان برای شوهرش بی اهمیت باشه تا سالها همینه اگه توان مالیشو داره باید برای خان ...

چه ربطی داره مهم ارامشه اگه یه مرد ب زنش ارامش و عشق بده دیگه هدیه و اینجور قرتی بازیا مهم نیست اگه ارامش و عشق نباشه اره شاید زن دلشو ب این چیزا خوش کنه

چه ربطی داره مهم ارامشه اگه یه مرد ب زنش ارامش و عشق بده دیگه هدیه و اینجور قرتی بازیا مهم نیست اگه ...

شما متوجه منظور من نشدی ارامش و عشق که کلا لازمه برای شروع زندگی اما کافی نیست الان همسر من دوساله همیشه میگه عاشقتم منم عاشقشم اما خب حتی برام یه شاخه گل نیاورده چون من از اولش برام مهم نبود حتی گاهی اوقات چیزایی ‌که دوست دارمو واسم نمیخره میگه خب تو که درک میکنی و این بده من اگه از همون روزای اول برام مهم بود کار به اینجاها نمیکشید بالاخره منم یک زنم دلم میخواد مثل بقیه خانما شوهرم گاهی سورپرایزم کنه 🥲

من امشب خیلی ناراحتم پارسال روز زن هیچی کادو نگرفتم تولدم همینطور ولی خودم هم روز مرد پارسال هم تولد ...

عزیزم ناراحت نباش ،حیفه اون چشمای خوشگلته که گریه کنی،به خدا منم کادو نگرفتم حتی یه تبریک ساده ...البته من ازش انتظاری ندارم یعنی برام مهم نیست ....به نظرم اگه دل طرف مقابلتو نشکنی بزرگترین هدیه هست،چه فایده دل طرفو بشکنی ،باعث غم و ناراحتیش بشی ،بعد مثلا براش طلا بگیری،یا هر هدیه دیگری ...

به نظرم خانما وقتی از همسراشون ناراحت باشن ،توقعشون برای هدیه بالا میره تا همین بشه یه بهونه واسه دعوا و خالی کردن خودشون ...

وگرنه هیچ کادویی واسه خانمها به اندازه محبت و احترام ارزش نداره 

ما نامزذیم تا این لحظه ن کادو داده ن  تبریک 

تازه براشم هودی گرفتم امروز ۱۴۰۰ 

فرذا تبریک نگه پاره ست 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

عادت به کادو گرفتن و گل گرفتن ندارم

چون زیاد نمیگیرم، گاهی تبریکم بزور میشنوم

خیلی خودم و غرق یه زندگی مثلا سالم کردم که داخلش هیچ توقع و ناز و عشوه ای نیست

همش شده پول دراوردن،قبض و قسط ها رو سر موقع دادن،پس انداز کردن،بچه داری کردن

انگار بعد یه مدت از اینکه خودم و ناراحت کنم که چرا کادو نگرفتم دست برداشتم

شاید اگر همسرم دوست پسرم بود کات میکردم ولی چون شوهرمه سازگار شدم😂

تاپیکت منو یاد هزار یک چیز انداخت،اینکه یلداست،من یاد تولدام،سالگرد ازدواجم و...افتادم

باید تجدید نظر کنم و حداقل خودم برای خودم کادو بخرم😅

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و