2777
2789

اولی خانوادش پرستیژ دارن تو خود شهر زندگی میکنند و خواهر برادراش با کلاس پدر مادر جووون خونه نداره دومی شهرستان ساکن هست پدر مادرش پیر اما از خودش خونه داره دو طبقه که با همت خود ش ساخته ب اولی ارث میرسه از طرف پدرش و پولدار میشه پدرش الان باغ داره و ... دومی پدرش هیچی نداره

برا حاجت من صلوات می فرستی ؟  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من شغل اولین معیاره برام‌

باید شغلشو بپسندم تا بتونم بهش فکر کنم و درمورد اخلاقیات و ایمان و…تحقیق کنم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اولی حمایتگر داره 

دومی نداره

اولی خانواده ای داره که از لحاظ مالی به پسرشون نیاز ندارن

دومی خانواده ش بهش نیاز دارن چه مالی چه معنوی 

اینارو حتما حتما تو انتخابت لحاظ کن

دومی همیشه تو فکر اینه خانواده ش ندارن، خانواده ش گناه دارن، خانواده ش پیرن و ....

اما اولی دیده که پدرش داشته و داره زندگی می‌کنه و احساس گناه نداره 

من دقیقا گزینه دوم گیرم اومد ، مادرش جوونه و پدر نداره، همین که می‌ره مسافرت میخواد برادرشو ببره، یا مادرشو ببره، چرا؟ چون ندیدن چون دوست دارن، چون نداشتن 

شوهرم یه غذای جدید میخوره یا یه دسر درست میکنم یه جووووری به برادرش می‌رسونه که اونم بخوره ، چرا؟ چون گناه داره اونم بخوره 

نه اینکه فقیر باشن، اما اونقدری که باید داشته باشند ندارن و بلدم نیستن زندگی کنن

شغل اولی رو‌میپسندم ولی اخلاق و ایمان و شباهتش به من خیلی مهمه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اولی حمایتگر داره دومی ندارهاولی خانواده ای داره که از لحاظ مالی به پسرشون نیاز ندارندومی خانواده ش ...

دومی خانوادش بهش احتیاج ندارن

برا حاجت من صلوات می فرستی ؟