88128812 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 6422 عنوان یه جمله برا مامانا ــــــــــ😍 99 بازدید | 45 پست مامان میتونه جای خالی همه رو پرکنهولی هیچکس نمیتونه جای خالی مامان و پر کنهروزتون مبارک فرشته های زمینی😍ایشالا سالهای زیااادی سایتون بالا سرماها باشه❤روح همه ی مادرای اسمونیم شاد💔 ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞 دیروز | 21:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
js1234 عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 35416 معنی حسرت رو وقتی فهمیدمکه جای کادو اوردن واست تو روز مادریه شاخه گل برات اوردممادرم فقیر منم که ندارمت😔😔💐💐 تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌
88128812 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 6422 مادر از تو به خاطر زیباترین و بهترین چیزهایی که به من بخشیدی متشکرمعشقتتوجهتو دستپخت بینظیرت.“روزت مبارک” ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
88128812 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 6422 معنی حسرت رو وقتی فهمیدمکه جای کادو اوردن واست تو روز مادریه شاخه گل برات اوردممادرم فقیر منم که ندا ... بهشت جایگاه ابدیش باشع عزیزم روحش شاد❤💔 ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
js1234 عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 35416 بهشت جایگاه ابدیش باشع عزیزم روحش شاد❤💔 ممنون گلم ♥♥ تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌
88128812 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 6422 مادر بودن سختترین و پرمشقتترین کار دنیا است کهتا آخر عمر هم بازنشستگی نداردو تنها حقوقی که بابت آن طلب میکند اندکی عشق استمادرم تو را عاشقانه دوست دارمو با تمام وجودم به تو عشق میورزم ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
88128812 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 6422 روزت مبارک قلب تپنده ی خونه❤ ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
88128812 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 6422 چه شبها که تا صبح نخوابیدیبرام تا صبح دعا کردیهمیشه در قلب منیمادر روزت مبارک ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
88128812 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 6422 هرجا دیدید خدا کارتونو راه نمیندازهبدونید رشوه میخواد،خرجش دعای مادره… ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
88128812 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 6422 مادر است چشم و چراغ زندگی ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
88128812 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 6422 تنها کسی که از حق خودش میگذرد فقط مادر استروزت مبارک تنها فرشته زندگیم ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
88128812 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 6422 من بی تو می میرم، چشمهات رو نبینمدستاتو نگیرم، مادر تنهاترینم ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
88128812 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 6422 مادرموقتی بهشتزیر پای توستمن چه دارمکهفدای تو کنم ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
88128812 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 6422 مادر بودن یک شغل ابدی است که دستمزد آن، عشقی خالصانه است.“روز مادر مبارک” ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
stargolden عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 501 مامانم لعنت به من که قدرتو ندونستم حالا تو رو ندارم چقدر عذاب کشیدی چقدر درد کشیدی مامان اندازه جهان دلتنگتم مامان مامان مامان مامان مامان مامان مامان مامان مامان مامان کاش دوباره ببینمت بدون تو این جهانو نمیخوام مامان فقط تو رو میخوام 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 دیدی همه چی تموم شد تو موندیو تنهایی