88128812 مدیر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 6335 عنوان یه جمله برا مامانا ــــــــــ😍 | مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 45 پست مامان میتونه جای خالی همه رو پرکنهولی هیچکس نمیتونه جای خالی مامان و پر کنهروزتون مبارک فرشته های زمینی😍ایشالا سالهای زیااادی سایتون بالا سرماها باشه❤روح همه ی مادرای اسمونیم شاد💔 ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞 دیروز | 21:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
88128812 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 6335 معذرت میخواهم نیوتونراز جاذبه،"مـادر"من است!معذرت میخواهم ادیسونچرا که "مادر" من اولین چراغ زندگی من استمعذرت میخواهم انیشتینفرمولهای تو از توضیح "مادر" من عاجزند ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞