2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قم هستید؟ چه شهر زیباییه 

یکی از آرزوم هام اینه به قم سفر کنم

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Եվ ներիր մեզ մեր մեղքերը, ինչպես մենք ենք ներում նրանց, ովքեր մեղք են գործել մեր դեմ:

الان از کاشی هاش باید بگیم کجا قمه؟؟ شما چه انتظاراتی از بچه های نی نی سایت داری 

ولی هر جاعه بالا شهره

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
والا همین عکسو داشتم عزیزم

نمیدونم عزیزم

ولی از نظر اخلاقی چون میشناسم مدل قمی ها رو یکم بد چشمم بعضی هاشون البته نه که خیلی هیز باشن نه انگار مثلا آدم ندیدن بهت خیره میشن 

خیلی خاکی و پاین لهجشونم قشنگه 

ولی از سر و تیپ این پسره معلومه هیج لحجه نداره 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
این چی اینم تشخیص نمیتونی بدی

وایسا گوی جادویم رو پیدا کنم ببین کجا وایساده