2777
2789
عنوان

آیا شما هم مثل من ترسو هستید

85 بازدید | 13 پست

یه نفر خیلی الکی بهم فحش داد منم خیلی بد جوابش رو دادم و تلگرام رو به دلایلی حذف کردم 

تا الان حتما جوابم رو داده 

و می‌خوام تا رو نصب کنم ولی مثل احمق ها استرس گرفتم 😐 گاهی هم پیام یه نفر رو می‌خوام باز کنم قبلش استرس میگیرم 😐

اینایی که گفتی ترس نیست نشون دهنده پایین بودن اعتماد به نفسته

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی 🤔😂 کلا گفتم نمی‌دونم چمهههه 😐😑😑😑😑😑😑

دیگه معلوماتمو در اختیارت گذاشتم 😂😂 

از چی میترسی ؟ میترسی شر بشه؟ میترسی اتفاقی بیوفته؟ طرف شمارتو داره؟

دیگه معلوماتمو در اختیارت گذاشتم 😂😂 از چی میترسی ؟ میترسی شر بشه؟ میترسی اتفاقی بیوفته؟ طرف شمارتو ...

😂❤️ 

وای نهههه 

فقط استرس میگیرم 

حتی دوستمم پیام بده و چیز بدی نگفته باشه من استرس میگیرم قبل باز کردن پیامش 😑

😂❤️ وای نهههه فقط استرس میگیرم حتی دوستمم پیام بده و چیز بدی نگفته باشه من استرس میگیرم قبل باز کرد ...

منم همین بودم نمیدونم چیشد به خودم اومدم دیدم دیگه بیخیالش شدم و عادت کردم

😂❤️ وای نهههه فقط استرس میگیرم حتی دوستمم پیام بده و چیز بدی نگفته باشه من استرس میگیرم قبل باز کرد ...

دقیقاااااا میفهمم چیههههه من از کلاس اول این مشکلو داشتم 

اینجوری نیستی که معمولا ذهنت اشفتس و یچیزی برای استرس تو مغزت هست چه بخای چ نه؟ 

بهش میگن استرس فراگیر من ۷ سالی اینجوری بودم تا خوب شدم خیلی بده 

اگه میخای از شرش خلاص شی یراه داره اونم اینه که بخودت بگی تهش چی میخاد بشه؟ باید نترسی تنها راه غلبه بهش اینه من مثلا یمدتی بود از مردن ترس نداشتم 😂 دیگه هیچی واسم مهم نبود پیش خودم میگفتم خب واسش استرس دارم ک چی؟ چی میخاد اتفاق بیوفته؟ و نمیترسیدم 

همینجوری یواش یواش خوب شدم 

چارش اینه که بهش غلبه کنی تو میتونی من درونت میبینم اینو💪🙂