2777
2789

سلام، میخوام فروش خرما راه بندازم

محاسبه کردم که خرمای تمیز شسته شده با بسته بندی مناسب حدودا کیلویی ۵۰ تومن پام میوفته

قیمت فروشش تو بازار ۱۰۰ تومن هست حدودا

بنظرتون این خوبه؟ سودش در شرایط اقتصادی ایران مناسبه؟

بعد اینم هست که برای خرما باید تو فصلش مقدار زیاد بخرم و بعد بفروشم یجورایی سرمایم گیر میکنه تا موقعیکه کامل بفروشم

لطفا راهنمایی کنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کجا بفروشی؟ مغازه یا مثلا سایت باسلام و ...کار را از جای کوچیک شروع کن که اگر ضرر کردی، سنگین نباشه ...

فروش آنلاین، باسلام و دیوار و اینستاگرام اگه وقت کنم

کلا از این نظر میگم که ۵۰ تومن خوبه سود برا یه محصول

چون من میشورم و قشنگ و تمیز خشک و بسته بندی میکنم

همینجوری هم فروختم یه مقدار ازش مثلا حدودا ۴۰تا بسته فروختم در عرض ۲ ماه

ولی میگم نکنه دارم درجا میزنم

بازار هدف یعنی چطورعمده خواستم بفروشم ولی مغازه ای پیدا نکردم که باش همکاری کنم

دنبال فروشگاه های زنجیره ای باشید اگه بسته بندی و قیمت تون مناسب باشه حتما قرارداد می بندند

کاربر آقا 
فروش آنلاین، باسلام و دیوار و اینستاگرام اگه وقت کنمکلا از این نظر میگم که ۵۰ تومن خوبه سود برا یه م ...

بالاخره، خرما اگر خشک نباشه یه عمری داره و اگر تو اون مدت فروش نره، خراب می شه، 

پس موجودی انبارت را نباید خیلی زیاد کنی، که یه وقتی سرمایه ات را از دست بدی.

دنبال فروشگاه های زنجیره ای باشید اگه بسته بندی و قیمت تون مناسب باشه حتما قرارداد می بندند

اره بسته بندی و قیمتم خوبه

حاشیه سودم خوبه بنظرتون؟

بعد در مورد کانکت شدن با فروشگاه های زنجیره ای بیشتر میگین

دقیقا درستهمثلا چقد بخرم و نگه دارم مناسبه؟

این را شما باید تشخیص بدی، بدای همین گفتم از جای کوچیک انجام بده، که اگر شکست خوردی، ضرورت کم باشه.

ولی یه چیز بگم، اگر عاقلانه و رو حساب کتاب بری جلو، به شرط استمرار و خسته نشدن،  من دلم روشنه که جواب می گیری.

مثلا تو همین سایت با سلام، وقتی فروشنده با سابقه خوب باشی، دیگه مشتری می یاد.

این را شما باید تشخیص بدی، بدای همین گفتم از جای کوچیک انجام بده، که اگر شکست خوردی، ضرورت کم باشه.و ...

دقیقا دنبال همینم

الان دوماهه شروع کردم بعد حساب کتاب کردم دیدم به اندازه هزینه هام سود کردم

یعنی سرمایم دوبرابر شده

بعد گفتم ببینم اصلا این خوبه یا نه بعد ادامه بدم

یذره تردید دارم که اگه اونو حل کنم انشالله که موفق میشم