2777
2789
عنوان

دیشب دلم از شوهرم گرفت

348 بازدید | 11 پست

دو سه روز پیش به شوهرم گفتم من واسه روز زن هیچ توقعی ازت ندارم و هیچی نمیخوام توی این شرایط (چون باردارم ۹ ماهه) گفتم فعلا چیزای واجبتری در اولویت داریم 

واقعا هم ازش توقعی نداشتم و ندارم یکم شرایطمون بهم ریختست

اما 

دیشب‌ سر یه موضوعی‌که من داشتم از روی دلسوزی واسه خودش میگفتم ، میگم اینکار کن اینکار کن چون چند وقتت ریختی بهم شبا از فکر و خیال خوابش نمیبره ، کیاد خونه همش گوشی دستشه ، اینکه میگم گوشی دستشه مثلا توی‌دیوار میچرخه معاملع ای چیزی کنه 

ذهنش از این بابتا ریخته بهم 

بعد سرم داد میزنه بهم میگه نفهم 

بعد میگم بابام اینجوری گفته ، میگه شانس ما بابات واسه ما حلال خور شده دیگه

خیلییییییییی از این حرفش ناراحت شدم اشکام ریخت 

میگم بابای من با دست کارگری کی حروم خوری کرده

باهاش حرف نزدم دیگه

ببین زیاد سعی می کنی خودت رو بهش نشون بدی و با کمال معذرت از نظر عاطفی آویزونی. مهربون باش ولی مغرور ...

واقعا درست میگی ، خیلی وقتا خودمم حس اویزون بودن دارم و چقدرممم از این حس متنفرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونم که دلخور شدی، میدونم که حرف قشنگی نزده، تو هم حق داری ناراحت بشی

مردها کلا وقتی جیبشون خالی میشه اعصابشون هم همراهش خالی میشه و این تصیر خودشون نیست. به خاطر این که از بچگی یاد میگیرن سرپرست خانواده‌ان. باید پول داشته باشن، شغل داشته باشن و خانواده رو تامین کنن. حق داره بهم ریخته باشه. مطمئنم اون لحظه کله‌اش داغ کرده و نفهمیده چی گفته. بزار یکم خنک بشه بعد خودش متوجه میشه. تو هم سرسنگین رفتار کن ولی نه در حدی که دیگه از تو هم ناامید بشه، الآن به پشتوانه نیاز داره. فقط در حدی سرد باش که یادش بیاد چی گفته و چیکار کرده... 

میدونم که دلخور شدی، میدونم که حرف قشنگی نزده، تو هم حق داری ناراحت بشیمردها کلا وقتی جیبشون خالی می ...

خدایی خیلی ناراحت سدم … انگاری میدونه نقطه ضعف من بی احترامی به بابامه … تا یه چیزی میشه دست میزاره روش که اشک منو در بیاره 😔

واقعا درست میگی ، خیلی وقتا خودمم حس اویزون بودن دارم و چقدرممم از این حس متنفرم

تمرین کن. منم همین بودم. الان خودم رو براش میگیرم ولی با خوش رویی. فقط بهش اطلاع بده کجاا میری. بهش اصرار نکن . تا بهت زنگ نزده زنگ نزن. تا باهات حرف نزده سلام و تمام. کتاب بخون و فیلم ببین و ....

من اینقدر تنهایی سرگرمم که بعضی وقتا دلم نمیخواد سمتم بیاد. 

مرداد گربه صفتن. اصلا نباید رو داد

خدایی خیلی ناراحت سدم … انگاری میدونه نقطه ضعف من بی احترامی به بابامه … تا یه چیزی میشه دست میزاره ...

میفهمم... کلا ما دخترها و خانم‌ها نقطه ضعفمون پدرمونه. تاپیک جدیدت رو هم خوندم. به نظرم بهش محل نده فعلا... ظاهرا زیادی داغه یا حتی دلش از یک جای دیگه پره. این که بهش گفتی توقع نداری برات چیزی بگیره و... حس میکنم از لحاظ عاطفی خیلی وابسته‌ای، درسته؟ یعنی... میخوای به چشمش بیای. سعی داری خودت رو ثابت کنی؟

تمرین کن. منم همین بودم. الان خودم رو براش میگیرم ولی با خوش رویی. فقط بهش اطلاع بده کجاا میری. بهش ...

بخدا این حرفا گفتن نداره … خب من باردارم ۹ ماهه … میخوام طبیعی زایمان کنم … اگر تجربشو داشته باشین میگن که مزدیکی بدون جلوگیری خیلی کمک میکنه به زایمان راحت

دو هفته ای / بیست روزی یکبار ایا بیاد سمت من ایا نیاد🙃

خب بابا این موضوعم به جهنمم ، خانما توی دوران بارداری نیاز به محبت و توجه دارن ، دلش خوشه بخاطر شرایط من مثلا یکی دو ساعت زوتر کیاد خونه که تنها نباشم ، زمانی میاد خونه گوشی دستشهههه رو مبلم لم داده ، یا تویه گوشیه یا داره تلفن صحبت میکنه ، شامشومیخوره و کیاد توی تخت عین سنگ میخوابه دو دقیقه نشده خرو پفش اسمونه

بخدا این حرفا گفتن نداره … خب من باردارم ۹ ماهه … میخوام طبیعی زایمان کنم … اگر تجربشو داشته باشین م ...

من دو تا بچه زاییدم، طبیعی، بی هیچ محبتی. سخت بود. ولی قوی شدم. تازه زایمان کنی شرایطتت بدتر میشه. تو فرهنگ غلط ما مرد حق هر غلطی داره. پس یاد بگیر تنهایی به خودت برسی و شاد باشی. مثل من

خدایی خیلی ناراحت سدم … انگاری میدونه نقطه ضعف من بی احترامی به بابامه … تا یه چیزی میشه دست میزاره ...

خط قرمزتون تو زندگی احترام طرفین به خانواده ها باشه

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس