2777
2789

یکی از بچه هام مدرسه میره . اون دوتا دیگری خودشون خونه میمونن چون زیاد تنها گذاشتمشون بلدن غذا شونو بخورن دسشویی برن با گوشی بازی کنن و فیلم ببینن . 

ساعت کاریش هم خوبه ۶ ساعته همراهه مدرسه بچمه . 

حقوق شوهرمم ماهی ۱۰ الی ۱۵ متغیره .

قسط هامون خییییییلی زیاده یعنی عملا خوراک و پوشاک کمه . 

از بی پولی و بی درآمدیه خودم خسته شدم .

شوهرم میگه واسه ماهانه پنج تومن ارزش نداره بری بچه ها تنها باشن ولی بچه ها برنامه کودک میبینن و گوشی دارن . وقتی هم خونه ام کار خاصی نمیکنیم .

حس بی مصرفی دارم . از خانه داری متنفرم . از کارهای من درآوردی مث ترشی و سبزی و فروش اینجورچیزا هم متنفرم میخوا التماس کنی کسی بخره . کار من نیست .

اما این یه فروشگاهه که راحت سرماه حقوق میگیری .

کارای اینترنتی اصلا نمیشه انجام دادم تلاشم کردم بلاگری هم نشد . ادمینی اینا هیچی . نمیدونم صرافی اینا هم ارز دیجیتال معرفی نکنید . 

همین موضوع خودم بنظرتون برای پنج تومن روزی ۶ ساعت بچه ها رو بذارم خونه و برم سرکار ؟ 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پولش کمهکار در منزل نمیشه بگیری ک پیش بچه هاتم باشی

خب اگه بود که میگرفتم . شهرستانیم و همممممه فقیرن اینجا . همچین چیزی نیست .

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
ساعت چند تا چند؟بچه هات چند ساله هستن؟اضافه کاریش اجباریه یا نه؟

اضافه کاری نداره ‌. ساعت ۹صبح تا ۳

اونطور که از تاپیک ها فهمیدم اون دوتا بچه کوچیکت الان باید ۵ ساله و دوساله باشنوای خیلی خطرناکه خونه ...

آره اکثرا تا یک ساعت تنهاشون گذاشتم . میمونن 

یکساعت فرق داره با شش ساعت بعد اینکه بچه تو این سن گوشی شخصی داره ؟

بله . فقط بازی ریختیم داخلش سیمکارت ندارن ولی با تلفن خونه میتونن تماس بگیرن

بچههات چند سالشونه؟ به نظرم نرو. حتی اگه مراقبت خاصی هم نکنی تنها گذاشتن بچه ها برای این زمان کار درستی نیست و ارزشی نداره برای این پول

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

وای نه توراخدا دختر اینکارا نکن 

تعجب میکنم که چطور حتی بهش داری فکر می‌کنی 

عزیزم اتفاق یکبار می افته ، و بعضی اتفاق ها جبران ناپذیره ، اگه خدایی نکرده بلایی سر بچه هات بیاد هیچ وقت خودت را نمیبخشی ، مبلغی هم که میگی خیلی زیاد نیست که بخوای بخاطرش همچین ریسکی بکنی 

فعلا قناعت کن بچه ها یکم بزرگتر بشن بعد سرکار میری ، فعلا رسالت تو توی بزرگ کردن و مراقبت و تربیت بچه هاته 

یک ساعت تنها موندن با ۶ ساعت خیلی فرق داره 

بچه ها مدت طولانی تنها باشن کنجکاوی شون گل می‌کنه و ممکنه دست به کارای خطرناک بزنن 

اگه خدایی نکرده بچه هات طوریشون شد هیچ کس نمیگه آفرین مامانش رفته بوده سرکار کمک خرج خانواده باشه ، همه میگن لعنت به مادرشون که درست مراقب بچه ها نبوده 

نرو عزیزم اینو خواهرانه دارم بهت میگم