تا لحظه ی آخر میگف برا مامان چیزی نخریدم هممونو گول زد وقتی بابام هدیه رو داد ب مامانم منم کیک دادم بهش ( هدیه بابام کارت پول بود ولی مبلغش پایین ) داداشم یهو از جیبش ی انگشتر طلا دراوورد داد مامانم . مامانم جا خورد و خوشحال شدو داداشمو بوسید و کلی تیکه بار بابام کرد ک اره پول کم بهم دادی فلان بیسار و ازون لحظه خیلی بدجور با بابام برخورد کرد ( مثلا چایی پرت کرد جلوش و ی کارایی ک نشون بده تنفرشو ) خلاصه من اومدم تو اتاق ب داداشم گفتم چرا همچین کاری کردی حداقل انگشترو میگفتی از طرف دو نفر هم خودت هم بابا . بعدش نصف پولشو از بابا بعدن قسطی میگرفتی . بنظر شما من اشتباه میکنم؟
لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره !
داداشت محبت کرده .مامانت دلخور شده که چرا کادوی بهنری براش نخریده .مامان ها رومیشناسی که میخواد حساب کار دست بابات بیاد .خودت رو درگیر دعواشون نکن از پس هم برمیان
مامانم معلمه بیشتر پولشو میده ب بابام برای خرج زندگی برای همین توقع داشت هدیه گرونتری بهش بده بابام سرکار نمیره درست حسابی
لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره !
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منظور اینکه یجوری جلوش گذاشت ک حالت پرت کردن داشت نمیدونم چطوری بگم
وا مامانت بابات به یه انگشتر فروخت،☹️عکس العمل بابات چی بود...ارزو میکنم انگشتر داداشت بدل باشه،🤣🤣
ن طلاس
کار داداشت بد نبوده با این حال نظر شما کاملا دستهولی کار مامانت خیلی نا پخته بود
مامانم شاغله و پولشو میده ب بابام برا همین توقع چیز خوب داره در قبال این لطف بابام درست حسابی سرکار نمیره
آرامش آسودگی از کم توقعی از دیگرانه کار مادر اشتباهه
مادرم ب بابام بیشتر پولشو کمک میکنه مامانم شاغله بابام درست حسابی سرکار نمیره
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )
مامانم شاغله و پولشو میده ب بابام برا همین توقع چیز خوب داره در قبال این لطف بابام درست حسابی سرکار ...
خب وقتی نداره از کجا بیاره .
اگه داشت و نمیداد اره درست میگفتی اما این جا مقصر اصلا برادرتون یا پدرتون نیست
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )
چی بگم والا بمن قبلاً زیاد سرزنش و دعوا کردن جلوی ما دعوای فیزیک هم داشتن برای ما عادی هست تا دم دادگاه و طلاق هم رفتن