ده ساله ازدواج کردم . شوهرم از همه نظر داغونه . یه ادم بداخلاق بی احساس بی پول بی عرضه و بدریخت . حالا بعد ده سال یه کیس های ازم خاستگاری میکنن همه خوش قیافه پولدار متشخص. اینام تو محل کارم اشنا میشم فک میکنن مجردم . هعععیییی خدا . حس بدی میگیرم . شوهرم خیلی بده وقتی میبینم همچین موقعیتایی داشتم و از دست دادم دلم برای خودم میسوزه . کاش تو سن کم ازدواج نمیکردم .
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نه اینجوری نیس. خودم ک همین ادمم . شاید شرایط کارم از الانم بهتر میشد . صد در صد ظاهرمم از الانم بهتر میشد چون خیلی سختی کشیدم و اصلا ب خودم نمیرسیدم ولی مجرد بودم برای خودم وقت میزاشتم . با این همخ سختی ک کشیدم باز هر کی میبینه منو فک میکنه ۲۲ سالمه و مجردم
نه اینجوری نیس. خودم ک همین ادمم . شاید شرایط کارم از الانم بهتر میشد . صد در صد ظاهرمم از الانم ...
میدونم
کلا رسم روزگار برعکس و بی رحمه
شرایطو طوری فراهم میکنه که تو سختی باشی
شاید اگه ازدواج نمیکردی خوشبخت تر بودی ولی شک نکن سختی همراهت بود
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵