2777
2789
عنوان

داداشم باعث شد مامان و بابام ب جون هم بیوفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 56 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابات داشت و مبلغ کمی داد یا نه ؟ بعدم هدیه هست واقعا توقع نباید داشت دیگه . بهتر از هیچی هستش

بابام سرکار نمیره درست حسابی مامانم شاغله و بیشتر پولشو میده ب بابام ب عنوان کمک زندگی

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

خب وقتی نداره از کجا بیاره . اگه داشت و نمی‌داد اره درست میگفتی اما این جا مقصر اصلا برادرتون یا پدر ...

بابام خب سرکار نمیره ب پول مامانم بسنده می‌کنه 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

بندع خدا بابات 

حقشع از سال بعد براش هدیع نگیرع 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اخه بابام واسه مامانم همیشه کم هزینه می‌کنه مامانم خودش معلمه بیشتر پولشو میده ب بابام برای خرجی زند ...

ببخشید رک نظمو میگم.

مامانت میتونه ب پدرت کمک مالی نکنه. خیلی بهتره تا اینکه کمک کنه و انتظار داشته باشه لطفا یاد بگیرید بدون چشم داشت کمک کنید. کار داداشت عالی بود. ولی کار مامانت خیلی اشتباه. هر هدیه ای ب اندازه خودش ارزشمنده ولی مامانت فقط ارزش مادی کادوهاشو دیده

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

این بده . 

ناراحت شدم واقعا .

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

نه پدرتون مقصره نه برادرتون مقصر مادر بچتونه

بابام سرکار نمیره درست حسابی از مامانم پول میگیره

بندع خدا بابات حقشع از سال بعد براش هدیع نگیرع

بابام سرکار نمیره مامانم پول بهش میده 

ببخشید رک نظمو میگم.مامانت میتونه ب پدرت کمک مالی نکنه. خیلی بهتره تا اینکه کمک کنه و انتظار داشته ب ...

بابام ب زور ازش میگیره اخه

خب اشتباه خود مادرتونه  

باهمین پول دادناش پدرتونو راحت طلب بارآورده 

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
بابام سرکار نمیره مامانم پول بهش میده

خوب وقتی سر کار نمیره بنده خدا از کجا بیاره گناه داشت واقعن

مادرت بیشتر منت حقوقشو رو سر پدرت گذاشت 

بعد اینکه مادرت حقوق رو بگیرع دست خودش و پس انداز کنه و طلا بخرع

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
خب اشتباه خود مادرتونه باهمین پول دادناش پدرتونو راحت طلب بارآورده

ب زور میگیره ازش

خوب وقتی سر کار نمیره بنده خدا از کجا بیاره گناه داشت واقعنمادرت بیشتر منت حقوقشو رو سر پدرت گذاشت ب ...

بابام ب زور از مامانم میگیره