تا لحظه ی آخر میگف برا مامان چیزی نخریدم هممونو گول زد وقتی بابام هدیه رو داد ب مامانم منم کیک دادم بهش ( هدیه بابام کارت پول بود ولی مبلغش پایین ) داداشم یهو از جیبش ی انگشتر طلا دراوورد داد مامانم . مامانم جا خورد و خوشحال شدو داداشمو بوسید و کلی تیکه بار بابام کرد ک اره پول کم بهم دادی فلان بیسار و ازون لحظه خیلی بدجور با بابام برخورد کرد ( مثلا چایی پرت کرد جلوش و ی کارایی ک نشون بده تنفرشو ) خلاصه من اومدم تو اتاق ب داداشم گفتم چرا همچین کاری کردی حداقل انگشترو میگفتی از طرف دو نفر هم خودت هم بابا . بعدش نصف پولشو از بابا بعدن قسطی میگرفتی . بنظر شما من اشتباه میکنم؟
لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره !
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بابات داشت و مبلغ کمی داد یا نه ؟ بعدم هدیه هست واقعا توقع نباید داشت دیگه . بهتر از هیچی هستش
بابام سرکار نمیره درست حسابی مامانم شاغله و بیشتر پولشو میده ب بابام ب عنوان کمک زندگی
لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره !
خب وقتی نداره از کجا بیاره . اگه داشت و نمیداد اره درست میگفتی اما این جا مقصر اصلا برادرتون یا پدر ...
بابام خب سرکار نمیره ب پول مامانم بسنده میکنه
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اخه بابام واسه مامانم همیشه کم هزینه میکنه مامانم خودش معلمه بیشتر پولشو میده ب بابام برای خرجی زند ...
ببخشید رک نظمو میگم.
مامانت میتونه ب پدرت کمک مالی نکنه. خیلی بهتره تا اینکه کمک کنه و انتظار داشته باشه لطفا یاد بگیرید بدون چشم داشت کمک کنید. کار داداشت عالی بود. ولی کار مامانت خیلی اشتباه. هر هدیه ای ب اندازه خودش ارزشمنده ولی مامانت فقط ارزش مادی کادوهاشو دیده
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )
ببخشید رک نظمو میگم.مامانت میتونه ب پدرت کمک مالی نکنه. خیلی بهتره تا اینکه کمک کنه و انتظار داشته ب ...
بابام ب زور ازش میگیره اخه
سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
خوب وقتی سر کار نمیره بنده خدا از کجا بیاره گناه داشت واقعن
مادرت بیشتر منت حقوقشو رو سر پدرت گذاشت
بعد اینکه مادرت حقوق رو بگیرع دست خودش و پس انداز کنه و طلا بخرع
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
خب اشتباه خود مادرتونه باهمین پول دادناش پدرتونو راحت طلب بارآورده
ب زور میگیره ازش
خوب وقتی سر کار نمیره بنده خدا از کجا بیاره گناه داشت واقعنمادرت بیشتر منت حقوقشو رو سر پدرت گذاشت ب ...
بابام ب زور از مامانم میگیره