2777
2789
عنوان

😔 چرا انقدر حساسم به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1341 بازدید | 67 پست
اشتباه نکنمردت از،لحاظ عشق کامل تامین کن

ذات مردها با زنها فرق داره. مردارو زیاد تحویل بگیری نتیجه ی عکس میده. من احترام میذارم، محبت میکنم، ولی به اندازه و به جا. شورش و درنمیارم

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید اما تو رابطه تأمینه؟یعنی معمولا اون ژل برای رابطه مقعدیهشما انجام میدی؟انگار این برا مردا بول ...

رابطش خیلی زیاده هر شب که میاد میخواد و همیشه سر این موضوع دعوا و بحث داریم چون من نمیکشم ولی با این حاال بازم هر شب داره و کوتا نمیاد . بنظرت ممکنه خیانت کنه ؟

عموم هر بار نصف شب بیدارم میکنه و با نگرانی میپرسه. چرا ظهر جمعه منتظرت بودم نیومدی خونه باغ ؟و من میترسم بهش بگم تو صب جمعه فوت شدی ... 
میگه مال رفیقمه😶

الان زنگ زد گفتم امروز ماشینو دست کسی دادی گفت نه چطور گفتم هیچی همینجوری . همش هم میپرسید چرا براچی

عموم هر بار نصف شب بیدارم میکنه و با نگرانی میپرسه. چرا ظهر جمعه منتظرت بودم نیومدی خونه باغ ؟و من میترسم بهش بگم تو صب جمعه فوت شدی ... 
الان زنگ زد گفتم امروز ماشینو دست کسی دادی گفت نه چطور گفتم هیچی همینجوری . همش هم میپرسید چرا براچی

حالا خوبه گفتم چراغ خاموش😄😆

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

به هر نتیجه ای رسیدی براش تاپیک بزن کنجکاو شدم جریان چی بوده

|که گــر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم|🍂💜🍂  "پاییز🍁
رابطش خیلی زیاده هر شب که میاد میخواد و همیشه سر این موضوع دعوا و بحث داریم چون من نمیکشم ولی با این ...

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست

میدونم دردناکه

میدونم زن تمام سلول های تنش بند بند وجودش از دونستنش درد میگیره

اما متاسفانه تا بوده هست و تمومم نمیشه

همسر من شیطنت داشت نمیدونم تا کجا پیش رفته بود اما خب زیرآبی میرفت مث همه اکثریت بگم بهتره

اما الان به سرش قسم میخورم

اصلا چیز پنهونی نداریم گوش شیطون کر

خودش خواست

دخترام بزرگ شدن نخواست پیش بچه ها کوچیک بشه

خیانت یا حالا شیطنت یا هر چی پایان راه نیست

شاید بگی من زیادی خوش بینم اما حقیقتی بوده که لمس کردم

انشااالله که چیزی نیست

دلت رو از شک خالی کن

و کنکاش نکن

حضرت علی گفته کنکاش به خود فرد آسیب میزنه

نادیده بگیر برای آرامش خودت جنگ اعصاب درست نکن

قضیه جعبه رو مستقیم نگو

ولی بهش بفهمون فهمیدی که اگه چیزی هست خودش رو جمع کنه

اگر کاری هم کرده باشه که انشاالله نکرده شاید دگ سمتش نره

بگو دوستم تو ماشین شوهرش جعبه لوبریکانت پیدا کرده خیلی مشکوک شده بمن گفت که بیا تعقیبش کنیم بگو گفتم نه من نمیتونم 

بعد بگو چه بد

من مث چشمام به شوهرم اعتماد دارم خداروشکر که اهل هیچی نیست و تمامش برای خانواده اس

حالا خوبه گفتم چراغ خاموش😄😆

من نمیتونم اصلا صبر ندارم متاسفانه 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیستمیدونم دردناکهمیدونم زن تمام سلول های تنش بند بند وجودش از دونستنش درد میگ ...

متاسفانه خیلی کنکاش میکنم و کنجکاونم . واقن هم حق با حضرت علی بود چون خودم روانی شدم دیگه 

عزیزم ببخشید میپرسم

تاپیکاتونو داشتم میخوندم از اول 

اون خواهرتون که ازدواجش جور نمیشد ازدواج کرد یا خیر؟

آخه منم دو تا خواهر بعد خودم دارم توی شهرستان زندگی میکنم

سنمم داره میره بالا همش میترسم ازدواج نکنم

از این طرفم دلم میسوزه واسه خواهرام که به پا من سوختن😔😔

من نمیتونم اصلا صبر ندارم متاسفانه

حق داری، منم حالا به تو میگم باید به روش نیاری و این حرفا ولی مطمئنم اکه خودم هم بودم طاقت نمیاوردم. تو این مورد آدم نمبتونه خوددار باشه