2777
2789
عنوان

😔 چرا انقدر حساسم به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 65 پست
حق داری، منم حالا به تو میگم باید به روش نیاری و این حرفا ولی مطمئنم اکه خودم هم بودم طاقت نمیاوردم. ...

امد جعبه رو نشون دادم گف نمیدونم این چیه از کجا امده تو ماشین 

عموم هر بار نصف شب بیدارم میکنه و با نگرانی میپرسه. چرا ظهر جمعه منتظرت بودم نیومدی خونه باغ ؟و من میترسم بهش بگم تو صب جمعه فوت شدی ... 
امد جعبه رو نشون دادم گف نمیدونم این چیه از کجا امده تو ماشین

حالا که به روش آوردی، باهاش صحبت کن و بگو نمیدونم قضیه اون جعبه چیه ولی اگه یکبار دیگه کوچکترین چیزی ازت ببینم، دیگه حتی ازت سوال هم نمیکنم، و برای همیشه ترکت میکنم. بذار اگه خدایی نکرده پاش داره میلغزه، بدونه چی در انتظارشه‌. شاید یه تلنگری باشه براش

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس خودت جاریتو بشون سرجاش ایندفعه دخالت کرد بگو به تو ربطی نداره قشنگ باهاش دعوا کنه، شوهرتم عصبی شد ...

مشکل اینه جلوم خیلی مهربونه 

بعدها میفهمم پشت سرم چی گفته

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    
عزیزم ببخشید میپرسمتاپیکاتونو داشتم میخوندم از اول اون خواهرتون که ازدواجش جور نمیشد ازدواج کرد یا خ ...

ن مجرده ۳۹ سالش شده 

ولی ب حال الانش قبطه میخورم همه جی داده حقوق خونه 

ولی کاش من تو ارگزدواجم بیشتردقت میکردم

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    
حالا که به روش آوردی، باهاش صحبت کن و بگو نمیدونم قضیه اون جعبه چیه ولی اگه یکبار دیگه کوچکترین چیزی ...

دیشب قسم خاک ماددشو خورد ک اصن نمیدونه این جعبه چیه از کجا امده من دیگ چیزی بهش نگفتم . صبی رفتم بازم تو ماشینشو نگا کردم چن تا گل ریز عقب افتاده معلومه یه دسته گل بوده از اون افتادن . با زیر صندلی شاگرد دستمال کاغذی مچاله شدع ک هنوز یکم خیس بودن ولی هیچ بویی نمیدادن حس میکنم از همون ژل بهشون باشه نمیدونم 

عموم هر بار نصف شب بیدارم میکنه و با نگرانی میپرسه. چرا ظهر جمعه منتظرت بودم نیومدی خونه باغ ؟و من میترسم بهش بگم تو صب جمعه فوت شدی ... 
حالا که به روش آوردی، باهاش صحبت کن و بگو نمیدونم قضیه اون جعبه چیه ولی اگه یکبار دیگه کوچکترین چیزی ...

دیشب داد میزد میخای برم از کارواشیه بپرسم . بابا من نمیدونم این از کجا امده در حالی ک زیر صندلی راننده بود