2777
2789

من پارسال همکارم که متاهل بود بهم کادو داد گفت بیا بریم بیرون ولی اصلا به شوهرم نگفتم چون میدونم اتفاقا باعث میشه ازم سرد بشه چون خط قرمزشونه خییییلی بدشون میاد قبلش پسرعمم بهم پیام داد وقتی بهش گفتم قاطی کرد و با من بد شد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راست میگی

ببین قطعا و حتما به شوهرت بگو . اصلا امتحان هم نباشه این سکوتت علیهه تو مدرک میشه . مثلا اگر خواهر شوهرت یهو پیام شوهرشو ببینه یا شوهر اون وقیح تر بشه و پرروتر بشه که میشه چون سکوتت نشون میده بدت نیومده مردا اینجورین . من بودم ب شوهرم میگفتم سکوتت خیانته 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
من پارسال همکارم که متاهل بود بهم کادو داد گفت بیا بریم بیرون ولی اصلا به شوهرم نگفتم چون میدونم اتف ...

اینا رو که حق دارن قاطی کنن

مادرشوهر من خودش چندتا از خواستگارهای چندین سال قبل من رو فهمیده بود و اتفاقا میشناخت

شوهرم الان روی اون افراد حساسه. بعضیاشون فامیلن بالاخره رفت و اند هست...اسمشون میاد شوهرم اخلاقش عوض میشه

نمیدونم چرا یه درصد فکر نمیکنه خب خواستگار بودن! و اگه میخواستمشون که قبل اینکه با خودش ازدواج کنم، به اونا جواب مثبت داده بودم...

اینا رو که حق دارن قاطی کننمادرشوهر من خودش چندتا از خواستگارهای چندین سال قبل من رو فهمیده بود و ات ...

اما من ی خواستگار فامیل داشتم 

دوسال پیش ی مراسمی بود ک اون ادمم بود

شوهرمم اومد

من که میگم

بستگی داره همسرتون چطوری باشن

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

نه مثلا فکرمیکنم خودش با زنش میخوان امتحانم کنن شاااایدباورکن فکرم ب هرچی میره ک باورنکنم

انقدر کم عقل نیستن اینکار و کنن

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.