2777
2789
عنوان

مادر شوهرم خیلی توقع داره

177 بازدید | 9 پست

برای شب یلدا دو نوع غذا ی قرمه سبزی و چلو مرغ با سالاد و نوشیدنی و.. پختم با ژله چهار رنگ و داخل ظرف های چوبی تزئینی یک عالمه چیپس و پف فیل و مارشمالو انار و هندونه تخمه و آجیل و.. گذاشتم و درکل خیلی هزینه کردم و زحمت کشیدم  موقع شام مادر شوهرم غذاشو نصفه خورد گفتم چرا نمیخورید گفت کم نمکه و چربه غذا  ،منم که غذای تازه عروسا رو خیلی نمی پسندم (با شوخی و خنده گفت) بعدشم تشکر کرد و از سر میز رفت و نشست روی مبل اخر شب موقع رفتن هم گفت دستت درد نکنه غذات هم با تجربه کمی که داشتی بد نبود گلم و بعدش رفتن، خیلی ناراحت شدم و حالم خیلی بد شده به نظرتون بهش بگم ناراحت شدم یا نه؟؟!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خاک تو سرش چقدر عقده ای ببین برو تو اتاق مثلاً گریه کن چند تا قطره اشکم بریز طوری که شوهرت بشنوه ولی فک کنه تو نمی‌خوای که اون بشنوه بعد که اومد گفت چی شده بزاریکم اسرار کنه بعد بگو اینجوری صاف به مادرشوهرت بگی شوهرت باهات لج میشه اونجوری بهتره

اصلا نگو 

ولی ازین به بعد خودتو تو زحمت ننداز 

اولا کم دعوتشون کن دعوتشونم کردی فقطططط غذا از بیرون حرفیم زدن بگو شما دستپخت منو نمیپسندین گفتم باب میلتون باشه 

شوهرتم ببینه هر مهمونی کلی خرج رو دستش میزاره کمتر تمایل پیدا میکنه به دعوت کردن خانوادش 

ایندفه رفتی ۷ونش یه قاشق بخور بگو وای چه چربه من اصلا غذای چرب دوست ندارم عادت ندارم کلا خوب جا نیفتاده هول هولکی پختین؟ البته همینه ادم سنش میره بالا دست پختش تغییر میکنه🤣🤣🤣🤣🤣

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

بیشتر ببینید
اصلا چرا دعوتش کردینمیدونم چرا این مناسبتای خوبو با ادمای سمی خراب میکنید

اخه من اصلا قرار نبود دعوتش کنم خودش شب قبل یلدا گفت نمی خواهی مارو دعوت کنی منم از روی رو در وایسی دعوتشون کردم