بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ز نسل کوروش نام آورم ، از نژاد کاوه آهنگرم ، آریایی از تبار آرشم ، پور زالم زاده تهمینه ام ، عشق میهن تا ابد در سینه ام... من لرم تاریخ من پر افتخار بختیاری ، مینجایی ، کلهرم ، لک زبان ، بویراحمدی ، لیراوی ام ، وارث کاسیت و ایلامم ، لرم ... لرم فرزند کوروش بزرگ از تبار آریایی ، ریشه در ایلام و کاسیت دارم ...ایران خانم ،ای زادگاه قشنگ من ، تو با شکوه ترین و متمدن ترین تاریخ دنیا را داری ، بزرگ ترین افتخارم این است که تو مادرم هستی و از نسل فرزندان پاک و دلیر تو هستم ... یک کلام شکر یزدان دختری ایرانی و لر زاده ام😍(بیدار شو پدر ، وطن درد داره🖤) .... من دختری از قوم لر ، ایل بویراحمد( بویری ها کمانداران گارد ایلامی و هخامنشی ) ، طایفه بابکان (نواده اردشیر بابکان بنیان گزار سلسله ساسانیان )... من نژاد پرست نیستم ولی خوشحالم که در کشور و قومی با الگوریتم فرهنگی و انسانی خوبی بدنیا اومدم و فرزند این بزرگان هستم : پادشاه ناپیرشیا و ملکه ناپیراسو ایلامی ، کوروش بزرگ ، شاهزاده آتوسا ، دریا سالار آرتمیس ، سردادر آریوبرزن ، سردار یوتاب ، بویر هخامنشی ، پادشاه کامناسکرس ، اردشیر بابکان ، شاهپور ساسانی ، بهرام یا بویر ساسانی ، پیروز نهاوندی ، بهرام چوبین ، سردار گیلویه لر ، ابوطاهر لر گناوه ای ، اتابکان لر ، کریم خان لر زند ، بهادر السلطنه لر بویراحمدی ، رئیس علی لر دلواری ، کی لهراسب لر بویراحمدی ، بی بی قدم خیر لرستانی ، تاج الملوک لر چگنی لرستانی ، سردار اسعد و بی بی مریم و شیر علی مردان لر بختیاری ، میرزا محمد خان لر بوشهری ، غلام رضا خان لر ایلامی( لرستان پشت کوه) ، خان طلا لر بهمئی ، ولی خان لر ممسنی (فارس)، منصور خان لر باوی ، ناصر خان و عبدلاخان لر بویراحمدی ،کدخدا محمدتقی لر بویراحمدی ) کاربر سال ۹۷