2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بشون میگم من تیکه تیکه کنید ولی به بینالطلوعین کاری نداشته باشید

ولی خندم گرفت از حرفت 😂

کلی میگم نگران جامعه هستم که داره به کجا می‌ره فکر و ذکر جونایی که باید آینده رو بسازن فقط دوستی و روابط اشتباهه ...

ولی خندم گرفت از حرفت 😂کلی میگم نگران جامعه هستم که داره به کجا می‌ره فکر و ذکر جونایی که باید آیند ...

میدونم عزیزم ولی در کل سعی کن یکبار به ی نفر دوستانه تذکر بدی بیشتر ازون حرفت هم از اعتبار میوفته

بابا به مامان چیزی نگو🥲

بله من یه بار تذکر میدم خوب سوال میکنن جواب میدم شما هم یه تذکر بده و بی تفاوت رد نشو

مطمعن باش همه میدونن چ خبره کسی ک بخاد انجام میده من نه موافق حجابم نه لباس های آنچنان باز هرکس هرطور مایله اون مردی هم که با دیدن زن به گناه آلوده میشه و نمیتونه خودشو کنترل کنه با حیوان هیچ فرقی نداره البته بلانسبت حیوان

بابا به مامان چیزی نگو🥲

مطمعن باش همه میدونن چ خبره کسی ک بخاد انجام میده من نه موافق حجابم نه لباس های آنچنان باز هرکس هرطو ...

من وظیفم گفتنه شما مرد هارو خوب نشناختید ربطی به بدو خوبش نداره مغزشون این طوره که حساسند نسبت به پوشش خانم حتی تحقیقات علمی اینو ثابت کرده