2777
2789

سرگیجه شدید،سیاه رفتن جلو چشم،ضعف شدید فقط باید سریع بشینم،تپش قلب شدید،نفس تنگی،عدم تعادل ،انگار حس میکنم رو زمین راه نمیرم ،منگی و گیجی انگار حس کنی هیچی واقعی نیست

بعد ازمایش دادم دیدم هموگلوبینم ۹

فریتینم ۳

ویتامین دی ۱۵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من سرخود یه بسته ویتامین دی گرفتم برا خودم و بچه هاماهی یکی به بچه ها میدم و خودمم دو هفته یبار دو ت ...

اگر دز ۵۰ هزار گرفتی 

فقط ماهی یکی میتونی بخوری 

مگه اینکه کمبود داشته باشی دکتر برای ۴ تا۶ هفته تجویز کنه بگه بخور 

بیشتر خوردنش باعث نارسایی کلیه کبد میشه 

یا روزانه یدونه دز هزار همراه ناهار بخور 

یا ماهی یکی ۵۰ هزار همراه ناهار بخور 

اگر دز ۵۰ هزار گرفتی فقط ماهی یکی میتونی بخوری مگه اینکه کمبود داشته باشی دکتر برای ۴ تا۶ هفته تجویز ...

آره همین گرفتم

ممنون بابت توضیحاتتون

تو رو خدا برا تاپیک لباسشویی گزارش بزنین براتون ایت الکرسی میخونم به نیت حاجت لایک کنین بدونم

من بدن درد کوفتگی سردرد ضعف وقتی بلند میشدم همه چی برام تار میشد دور از جونم فکر میکردم ام اس دارم � ...

عزیزم میفهمم منم خیلی یهو تمش میگبرم حالا اون ب کنار پاهام کرخته جون نداره وقتی اینجور میشم انکار حمله دس داده نمیتونم کاری کنم

آنیلیام