بچه ها خبری شنیدم از خوشحالی ذوق زده شدم نامزد کردم سه هفته پیش نامزدم ماشین از شرکت تحویل گرفته بود این هفته نامزدم ماشین زد به نامم و امروز سوپرایزم کردم آرزوی میکنم ک همه جوانا به خواسته شون برسن 🙂🥳
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من خیلی وابستش هستم نمیدونم چطوری وابستگی رو کم کنم ، دلم میخاد فراموشش کنم ولی از بس تو دنیا تنهام و کسیو ندارم میگم ولش کن بزار ی ضربه ای چیزی ازش بخورم ک دل کَن بشم ازش یا تا ی تایمی ک تنهام باهاش باشم بعدش ک مستقل شدم تموم کنم اینم بگم ک از علاقه ی اون پسر ب خدم هم چیزی نمیدونم ینی ممکنه اون دوسم نداشته باشه ولی من دوسش دارم قلبا
لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره !
اسی آفلاین شد الان تو این فاصله ای که ما کامنت میزاریم میره عقدشم میکنه و میاد سر راه ماشینم از نمایندگی تحویل میگیرن🤝🏻
| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد | ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱