2777
2789
عنوان

نامزدم ماشین خریده برام😀🙂😍

| مشاهده متن کامل بحث + 7546 بازدید | 281 پست
منم نامزدم ۲۰۷ به عنوان ماشین دم دستیم خرید البته برعکس شما واگعیم😂

والا منم استخدام شدم همسرم برام ۲۰۷خریدن 

واین به چیز کاملا عادی بود 

ولی اینکه دیروز تاپیک زده خواستگار قبول کنم یانه امروز اینو میگه قابل باور نیست 

اگه راست باسه باید به عقل پسره شک کرد که ماشینشو بنام دختری زده که هنوز تو فکر خواستگارقبول کردن یا نکردنه!

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی گفتن به چیزی که دوست داری فکر کن تا اتفاق بیفته ولی زیاد جدی گرفتیا.دیروز دکتر  .یعنی تو نامزدی هنوز خواستگار راه میدی.بعد میگن فیکی بهت برمیخوره

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

منم نامزدم ۲۰۷ به عنوان ماشین دم دستیم خرید البته برعکس شما واگعیم😂

من هنوز نامزد نیستم گفت قرعه کشی ثبت نام کن هزینشو کامل میدم نمیخوام میری دانشگاه تاکسی بگیری خودم قبول نکردم. البته ماشین دارم ولی بهش نگفتم دارم

والا منم استخدام شدم همسرم برام ۲۰۷خریدن واین به چیز کاملا عادی بود ولی اینکه دیروز تاپیک زده خواستگ ...

منم دیدم تاپیکاشو 

خیلی تناقص داره از یکی دو تا بیشتره حالا راست و دروغشو کاری ندارم ولی واقعا نمیدونم چرا دوست دارن ملتو سرکار بذارن انگار سادیسم دارن😂

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
خب کات کن اگه میخوای ازدواج کنی نمیشه که با این بمونی بعدم بشینی ببینی کی بهتر میاد به اون بله بدی د ...

حرفت درسته واقعن . آخه من توی دوراهیه بدیم . از طرفی خیلی وابستشم بالاخره ی مدت طولانیه باهمیم ، از طرفی مامانم اصرار ب ازدواج داره و هی کیس زنک‌میزنه و من رد میکنم ، از طرفی تحت فشارم واقعن از نظر اینکه کسیو ندارم و خیلی تنهام و زندگی زهرمار شده ، ینی نمیدونم چ غلطی کنم

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

من هنوز نامزد نیستم گفت قرعه کشی ثبت نام کن هزینشو کامل میدم نمیخوام میری دانشگاه تاکسی بگیری خودم ق ...

نمیدونم چرا اسی دوس داره دروغ بگه حالا ماشبن نخره نامزدت امتیاز این مرحلرو از دست نمیدی که😂

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘