2777
2789
عنوان

نامزدم ماشین خریده برام😀🙂😍

| مشاهده متن کامل بحث + 6710 بازدید | 279 پست
الان میگه کاربری دست دو نفره

والا با این موضوعات مختلف تاپیک بنظرم دست ۵،۶ نفره 

همه شم عکس لاکچری از خونه ، از طلای گرون و ....گذاشته که بگه ما خیلی پولداریم

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

بچه ها زندگی تو دنیای موازی یه همچین شکلیه

اول جهیزیه میخری و لباس عروس میپوشی بعد نامزد میکنی بعد این وسطا خاستگار داری شایدم یکیشون قبل تحویل ماشین برات سند بزنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیا تاپیک جدیدش😂

نه بزار حدس بزنم

حتما برامون تاسف خورده؟😂

+ اندکی توضیح که اصلا با عقل جور درنمیاد

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

تاپیک دیروزت گفته بودی خواستگار داریالان ۳هفته س نامزد کردی😂

ملت برا زن ۱۰ سالشون ماشین نمیخرن بعد اینا سر ۳ هفته نامزدی سریع ماشین به نامش زدن ‌. ..

یاد دوستم افتادم که تازه یکسال بود ازدواج کرده بود بعد بهم زنگ میزد میگفت ازت یه نظر میخوام مادرشوهرم و شوهرم همش اصرار دارن یه شاسی بلند بخرن و میگن الا و بلا باید به اسم تو باشه منم قبول نمیکنم ! 😐

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

ملت برا زن ۱۰ سالشون ماشین نمیخرن بعد اینا سر ۳ هفته نامزدی سریع ماشین به نامش زدن ‌. ..یاد دوستم اف ...

اره بخدا 

بلاکش میکردی 😂کلاس الکی میزارن مثلا که چی؟؟؟ 

نیازی نیست من بیام تو ی سایت بگم شوهرم خونه بنامم زد ماشین زد و فلان .... زندگی که خوب باشه نیاز به نمایش نداره

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمکم کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰