2777
2789
عنوان

بابام مامانمو با چوب زده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 33 پست
من حتی به فکر خودکشی میوفتم🤦پدرم خیلی آدم خودخواه و بددهنیه و خیانتکاره مادرمم ساده لوحه

پدر منم مامانمو خیلی فحش میده مثلا میگه برینم تو قبر پدرت 

احترام بلد نیست بد دهن و لجباز

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پدر منم مامانمو خیلی فحش میده مثلا میگه برینم تو قبر پدرت احترام بلد نیست بد دهن و لجباز

اره پدر منم همینارو میگه حتی بدتر خاک بر سرش ، به فکر همه هست غیر خانوادش، باز خوبه ازدواج کردین من که هنوز مجردم با این اخلاق خوبش اعتقاد داره کنارش زندگی کنم

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
مامانتو آروم کن ،عمرشو یا این آقا گذرونده،با این سن طلاق وجاهت نداره،با پدرتون حرف بزنید

پدرم ادمی نیست که بشه باهاش راحت حرف زد 

بمبارانت میکنه دوتا فحشم بهت میده 

اون روز بهش گفتم ازمون استخدامی شرکت کردم ببینم چی میگه گفت تو گوه خوردی

اره پدر منم همینارو میگه حتی بدتر خاک بر سرش ، به فکر همه هست غیر خانوادش، باز خوبه ازدواج کردین من ...

اونم انتظار داره کنارش زندگی کنیم 

اما من فراریم از این خراب شده

پدرم ادمی نیست که بشه باهاش راحت حرف زد بمبارانت میکنه دوتا فحشم بهت میده اون روز بهش گفتم ازمون است ...

من درکت میکنم وقتی یکی میگه با پدرت حرف بزن ناراحت میشم آخه آدم نیست که درک کنه همیشه خدا حق با خودشه حتی به خودش حق میده که خیانت میکنه🤦 ازش نمیترسم چندبار باهاش حرف زدم ولی اگه نمیزدم بهتر بود فقط باید ازش فاصله بگیریم 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
من درکت میکنم وقتی یکی میگه با پدرت حرف بزن ناراحت میشم آخه آدم نیست که درک کنه همیشه خدا حق با خودش ...

منم ناراحت میشم فک میکنن پدرم یه ادم اروم منطقی هست که نشسته اونجا که من برم باهاش حرف بزنم اونم بگه چشم 

اتفاقا میرینه بهم 

میگه اون همه کار کردم زحمتتونو کشیدم طرفداری مادرتونو میکنید 

حتی فک من من بعد از طلاقم 

یواشکی ازدواج کردم به پدرم نتونستم بگم 

برا همپن به  بهانه کار میخوام بذارم برم

به مادرم میگم خونتو بفروش بذار بانک برو با خاله ام زندگی کن میگه نه خونشم زیاد نمیارزه در حد ۱.۴۰۰

اونوخت ،طلاق تو این سن بدون حقوق وپشتیبان سخته،درضمن شما هم سرافکنده پیش همسرانتان 

اونوخت ،طلاق تو این سن بدون حقوق وپشتیبان سخته،درضمن شما هم سرافکنده پیش همسرانتان

همسرمم اخلاق پدرمو میدونه همش میگه حیف مادرت 

اگ ی خونه دو طبقه ساختم مادرتم میاریم پیش خودمون

منم ناراحت میشم فک میکنن پدرم یه ادم اروم منطقی هست که نشسته اونجا که من برم باهاش حرف بزنم اونم بگه ...

دقیقا همینه ، امیدوارم با همسرتون خوشبخت بشید