گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ترمیم که یکبار بیشتر فرصت ندارم وقتی هیچی نخوندم رفتن و نرفتنم چه فرقی میکنه
خب بعدا سه تا ترمیم نیاز داری ۱۲ ترازت کمتر میده چون پشت کنکوری ۱۱ رو خوب ندادی و سال ۱۰ هم قراره بیاد سوابق و اینم باید ترمیم شه فکراتو کن همین الان بخون سال بعد ۱۰۰درصد ضرر کردی اگر به امید سال بعد میمونی
عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
من چطوری ساعت مطالعه رو از صفر یهو برسونم به ۱۰؟زبان و عربی صفر که هیچی منفی هستم مخصوصا عربیفارسی ه ...
کم کم شروع کن از ۶ ساعت
فوقش تا فروردین با برنامه خودتت درساتو ببند
دبیرخوب معرفی کنم؟