2777
2789
عنوان

مامانم امروز رفت کنکور ثبت نامم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 26 پست

حالا برو امتحانی کنکور بده با شرایط آشنا شو فوقش واسه ساله اینده دیگه استرست کمتر میشه حدقل منم پارسال رفتم الکی کنکور دادم انقد پشته کنکور موندن واسم سختو عذاب آور بود پشیمون شدم چرا جدیش نگرفتم

توی یکماه!!اینطوری که باید روزی ۱۰ ساعت حداقل درس خوند

آره خب

فیزیک وشیمی ک ۲ فصلن واس هر فصل ۲ هفته وقت بزار

زیست ۴ فصله هرفصل ی هفته زیادیشم هس درحدنهایی

ریاضیو نمیدونم فک کنم تا اوایل مشتق باشه دقیق یادم نیس

ی عربی ودینی وفارسی وزبانم روتینی بزار توبرنامت

سلامت وهویتو اصلا نخون الان

مگ امتحانات نوبت نداری؟

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترمیم که یکبار بیشتر فرصت ندارم وقتی هیچی نخوندم رفتن و نرفتنم چه فرقی میکنه

خب بعدا سه تا ترمیم نیاز داری ۱۲ ترازت کمتر میده چون پشت کنکوری ۱۱ رو خوب ندادی و سال ۱۰ هم قراره بیاد سوابق و اینم باید ترمیم شه فکراتو کن همین الان بخون سال بعد ۱۰۰درصد ضرر کردی اگر به امید سال بعد میمونی

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
نه نوبت اول رو که نمیدم همین عمومی ها این وسط خیلی وقت گیرن

باورکن عمومیا۱۲ انچنان سخت نیستن خیلی راحتر از یازدهمن دروغ ندارم الکی بت بگم

فقط تایم بیشتری برا فارسی بزار

زبان وعربیت خیلی ضعیفه؟

ببین بخدا منی ک پارسال توفرجه خوندم میفهمم الان چقدر میشه راحت جم کرد

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
باورکن عمومیا۱۲ انچنان سخت نیستن خیلی راحتر از یازدهمن دروغ ندارم الکی بت بگمفقط تایم بیشتری برا فار ...

من چطوری ساعت مطالعه رو از صفر یهو برسونم به ۱۰؟

زبان و عربی صفر که هیچی منفی هستم 

مخصوصا عربی

فارسی هم همینطور 

تا بیام یه معلم خوب پیدا کنم یکماه تموم شده

من چطوری ساعت مطالعه رو از صفر یهو برسونم به ۱۰؟زبان و عربی صفر که هیچی منفی هستم مخصوصا عربیفارسی ه ...

کم کم شروع کن از ۶ ساعت

فوقش تا فروردین با برنامه خودتت درساتو ببند

دبیرخوب معرفی کنم؟

ممنون میشم

عربی فلاح یاترابی خوبت دوتاشون

زبان قیومی از حروووف الفبا شرو میکنه

فارسیم قطعاجعفری