2777
2789
عنوان

هدیه ی روز زنم ک روزم باهاش شروع شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 48 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید براش جذاب نیستی

با التماس منو گرفت کور بود انگار بعد شروع کردن گیر دادن ک تو سینت کوچیکه و فلان تیپ پلنگی دوس داره آشغال هول همش دنبال سن بالاهاس خدا بهش نشون بده انشالله

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

والاشانس بهت رو کرده دختر که خودش می خوادطلاقت بده 

میدونی چندتا زن هستن که نمیتونن از شوهر خیانت کارشون جداشن ومیسوزن ومیسازن؟

چون خودش اقدام به طلاق کرده راحت میتونی مهریتو بگیری وبرعکس تواونو مثل زباله بندازی دور

اصلا ناراحت نباش

والاشانس بهت رو کرده دختر که خودش می خوادطلاقت بده میدونی چندتا زن هستن که نمیتونن از شوهر خیانت کار ...

رفته توافقی درخواست داره آشغال با شناسنامه من

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
تفاهم نداریم همش بحث داریم مقصرم خودشه جلوی همه انقد دعواهای بیخودی جلو همه راه انداخته میشناسنش بهم ...

عزیزم نداشتن تفاهم خودش رو تو دو سه ماه عقد و نامزدی نشون میده، بقیه اش باید یاد بگیری زندگی و رابطه مراقبت میخواد کاش میشد دستت رو بزارم تو دست یه مشاور خوب

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
رفته توافقی درخواست داره آشغال با شناسنامه من

خوب تو دادگاه بگوکه به خواست تونبوده ومهریه تومیخوای

من تازه دیدم کسایو که توافقی جداشدن ولی زنه بعد از طلاقشون مهریشو گذاشته اجرا

باید بایه وکیل مشورت کنی