شوهرم رفته اقدام ب طلاق کرده از سامانه مسیر برام کد اومد زنگ زد گفت کد رو بگو برا مشاوره
آشوبم خدا جواب دل شکستمو بده بعد چن سال بازی با روح و روانم و اذیت و آزارم خیانت و توهین و تحقیر مث زباله داره میزارتم کنار میخاد این سالارو با مادیات جبران کنه پس خدا کی تقاصمو از خودش و خونوادش میگیره
خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
با التماس منو گرفت کور بود انگار بعد شروع کردن گیر دادن ک تو سینت کوچیکه و فلان تیپ پلنگی دوس داره آشغال هول همش دنبال سن بالاهاس خدا بهش نشون بده انشالله
خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
تفاهم نداریم همش بحث داریم مقصرم خودشه جلوی همه انقد دعواهای بیخودی جلو همه راه انداخته میشناسنش بهم ...
عزیزم نداشتن تفاهم خودش رو تو دو سه ماه عقد و نامزدی نشون میده، بقیه اش باید یاد بگیری زندگی و رابطه مراقبت میخواد کاش میشد دستت رو بزارم تو دست یه مشاور خوب
اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷