2777
2789
عنوان

بنظرتون چی بخرم با این همه پول🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 104 پست
پس طلا بگیر آها من دخترمم طلا نداره دلم نمیاد من بگیرم اون نهردو هیچی طلا نداریم

الان برای خودت بخر برای دخترت از این جیگولی بدلا بگیر بعد یکی دوهفته ب همسرت بگو دخترمون دیده من دارم دلش میخواد همش میاد دست میزنه ب طلام اون موقع همسرت پول میده برای اونم بخری

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سرکار نمیرم ولی دو تا بچه دارمجای ظرفشویی دارم خیلی واجبه برام خودم دوس دارم اونو بگیرم ولی میگم شوه ...

به نظر منم ماشین بخر 

حالا باقی قسطی بدید 

طلا بخری مال خودت نیست تو اولین چالش زندگی بدی بره 

اما ماشین واقعا عصای دست

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
با بیست میلیون میشه انگشتر خرید؟ تقریبا میشه ۴ گرم طلا

چرا نشه

انگشتر از 4 تومن هست به بالا

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
منم یا دست دوم یا بدون اجرتطلا 4.700 بود ی انگشتر 570 سوتی خریدم شد 3 تومن ولی اسمش اینه طلاست تازه ...

به مامانم پول دادم رفت واسم طلا خرید دست اول فاکتور رو دیدم انگار اصلا یه پول النگو رو داده بودی به اجرت و سود و مالیات از اون به بعد دست دوم میخرم 

باید ضامنی چیزی داشته باشی دسته چک ندارم

خوب برید بانک دسته چک بگیرید با چک میدن .

حالا نمیدونم جدیدا شرایط داره یا نه من سالها پیش دسته چک گرفتم 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
به مامانم پول دادم رفت واسم طلا خرید دست اول فاکتور رو دیدم انگار اصلا یه پول النگو رو داده بودی به ...

عزیزمم

دست اول بدون اجرتم پیدا میکنی مثلا همین انگشتر من اجرتش شد200 هزار یا گوشواره قبلا گرفته بودم 3 گرم 6 تومن اجرتش شد 600 هزار

دسته دو که خیلی خوبه ی ابکاری میکنه از نو قشنگ تر میشه

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

ای باباااااااااا باز این‌مردم اومدن صااااف این ثروتشونو  زدن توی چشو چال ما خب یذره خاکی باشید چی میشهههه مام ادمیممم بخدا روحیمون خراب میشه میبینیم شما انقدر پولدارییید خبب🥲😂