2777
2789
عنوان

شوهرم همش عکس بچه های برادر وخواهرشو پروفایلش میزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 69 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به بین بزرگترین اشتباهم توزندگیم این بود که طلاهای مجردیم فروختم وطلاهای سر عقدم البطه ماشین سه دانگ ...

واقعا بزرگترین اشتباه همینه طلا پس اندازه بخصوص طلای مجردی که اصلا نباید برای شوهر فروخت 

اره ولی نه مثل شما عکس اینو اونو بزاره پروفایل فقط این که خیلی در حقم نامردی کرد حدود ۶ماهه ازدواج ک ...

آفرین عزیزم 

شما شاهکارید دیگه  

یه مدت اگر میتونید مرخصی بگیرید ولی بهش بگید دیگه نمیرم

ببینید خووودش چیکار می‌کنه 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
نمیتونم ذهنم خسته ست خیلی وقتا به مرگ فک میکنم

بخاطر اینه که زنها برای این مدل زندگی طراحی نشدن واقعیت اینه که ما با کار بیرون خونه به خودمون ظلم میکنیم

بیرون کار کنیم ، خونه کار کنیم، بچه بیاریم 

خرج مرد رو هم بدیم؟؟؟؟؟

چون داری به خودت ظلم میکنی افکاری مثل مرگ میاد سراغت 

به خودت رحم کن چی مهم تر از خودت

بخاطر اینه که زنها برای این مدل زندگی طراحی نشدن واقعیت اینه که ما با کار بیرون خونه به خودمون ظلم م ...

اره واقعا حق با توه احساس میکنم من زن گرفتم و مسئولیت خرج و مخارج زندگی رو دوشمه همه اینا به کنار خسته شدم از مادرشوهرم آدم بدی نیست فقط هر روز باید ببینمش همش استرس دارم الان زنگ نزنه نیاد خونه نیاز دارم تنها باشم 

اره واقعا حق با توه احساس میکنم من زن گرفتم و مسئولیت خرج و مخارج زندگی رو دوشمه همه اینا به کنار خس ...

اگه بچه نداری یه فکر اساسی بکن پیش مشاور هم برو ، نذار انقدر زندگی اذیتت کنه