2777
2789
عنوان

شوهرم همش عکس بچه های برادر وخواهرشو پروفایلش میزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 69 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدایا شکرت،چرا نمیذاری همه طمع خوشبختیو بکشن

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨میترسم نفسم دور از نفست در سینه بپوسد،دور از منظره ی خندیدن تو آیینه بپوسد...🥲🔗۳۰/۹/۱۴۰۳

اره ولی نه مثل شما عکس اینو اونو بزاره پروفایل فقط این که خیلی در حقم نامردی کرد حدود ۶ماهه ازدواج ک ...

شوهرمن خیلی هوای خانوادشون داره،قبل ازازدواجمون اینطور نبود،بعداز ازدواج انگار خانواده درست کرده

شوهرمن خیلی هوای خانوادشون داره،قبل ازازدواجمون اینطور نبود،بعداز ازدواج انگار خانواده درست کرده

چون قبل ازدواج پسرا رو سگ محل میکنن بعد ازدواج یهو میشن عزیز مادر عمر و جون خواهر

اینها هم چهار نعل میرن سمت خانواده ای که محلشون نمیذاشته

اره ولی نه مثل شما عکس اینو اونو بزاره پروفایل فقط این که خیلی در حقم نامردی کرد حدود ۶ماهه ازدواج ک ...

به بین بزرگترین اشتباهم توزندگیم این بود که طلاهای مجردیم فروختم وطلاهای سر عقدم البطه ماشین سه دانگ سه دانگ کردیم اون میگفت کار کردم طلاهای عقدت گرفتم منم میگفتم منم طلاهام پول پدرم بوده ماشین سه دونگ سه دونگ کردیم ولی دیدم مادرش فاجعه کرد تصمیم گرفتم هیچوقت ازطلاهام براش مایه نزارم انتظار داشت کلش کنیم برا پسرش و منتم سرمون داشت  الانم قراره برام یک خورده طلا بخره منم برا خودم میگم جبران طلای مجردیم ازش میگیرم پول باز طلا میخرم چون شناختمشون دیگه برا خونه خریدن از خودم مایه نمیزارم

وقتی شوهرم کار درست و حسابی نداره مجبورم

پولتو کامل نبر تو خونه یه مقداریشو قایم کن

فکر آینده ات باش پس فردا خدایی نکرده طوریت بشه همین شوهر بیخیالت میشه 

هیچوقت به دنیا روزگار و آدماش اعتماد نکن

شوهرتم مجبور کن بره سرکار حتا اگه بفرستیش یه شهر دیگه 

آدم با پول زندگیش میچرخه نه با بادهوا 😑