سلام..شوهرم هیچوقت واسه من پروفایل یا استوری نمیزاره،همیشه یا برا مادرش میزاره یا بچه هایه برادر وخواهرشو پروفایلش میزاره..حتی تصویر زمینه گوشیش هم عکس پسر خواهرش میگه همه زندگیمه،رمز گوشیشو اصلا هم برا من نمیگه، من دوتا عکس از بچه های خواهرم توگوشیم داشتم اومد حذفشون کرد من خودم شاغلم تا حالا یه لباس برام نگرفته ولی برا خانوادش تادلت بخاد خرج میکنه ،ازش بیزارم،همیشه میگه فقط برا پول باهات ازدواج کردم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨میترسم نفسم دور از نفست در سینه بپوسد،دور از منظره ی خندیدن تو آیینه بپوسد...🥲🔗۳۰/۹/۱۴۰۳
اره ولی نه مثل شما عکس اینو اونو بزاره پروفایل فقط این که خیلی در حقم نامردی کرد حدود ۶ماهه ازدواج ک ...
به بین بزرگترین اشتباهم توزندگیم این بود که طلاهای مجردیم فروختم وطلاهای سر عقدم البطه ماشین سه دانگ سه دانگ کردیم اون میگفت کار کردم طلاهای عقدت گرفتم منم میگفتم منم طلاهام پول پدرم بوده ماشین سه دونگ سه دونگ کردیم ولی دیدم مادرش فاجعه کرد تصمیم گرفتم هیچوقت ازطلاهام براش مایه نزارم انتظار داشت کلش کنیم برا پسرش و منتم سرمون داشت الانم قراره برام یک خورده طلا بخره منم برا خودم میگم جبران طلای مجردیم ازش میگیرم پول باز طلا میخرم چون شناختمشون دیگه برا خونه خریدن از خودم مایه نمیزارم