آتنههههههه مدیر استارتر عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 8697 عنوان کیک پز های عزیز 43 بازدید | 5 پست میخام تو قالب ۱۰گرد موج کیک بپزم ۲تخم مرغی شیفون بزنم بهتره یا اسفنجی؟پف کدوم بیشتره ؟کدوم لطیف تره؟؟ میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده دیروز | 19:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آتنههههههه مدیر استارتر عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 8697 با دوتا تخم مرغ شیفون ولی اسفنجی بنظر من لطیف تره یه سوال شیفون همونی هسش ک روغن و شیر نداره؟ میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده
آتنههههههه مدیر استارتر عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 8697 با دوتا تخم مرغ شیفون ولی اسفنجی بنظر من لطیف تره پف شیفون بیشتر یا اسفنجی؟ میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده
banoarielll عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 2992 یه سوال شیفون همونی هسش ک روغن و شیر نداره؟ نه شیفون روغن داره ولی اسفنجی نینی فرق چندانی باهم ندارن فرقشون مقدار روغنه
banoarielll عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 2992 پف شیفون بیشتر یا اسفنجی؟ اسفنجی فکر کنم چون مقدار تخم مرغ بیشتره و اینکه سفیده و زرده جدا زده میشه برای خامه کشی اگه میخواین همون شیفون پیشنهاد میدن