2777
2789

طبقه سوم بودم بدون آسانسور .. پله های نرم و استاندارد . یه بار زانو درد گرفتم دکتر رفتم خوب شدم . خونه الانم بزرگ تمیز غرررق نوره . هیشکی از در خونم رد نمیشه . سروصدا نیس . الان طبقه پایین رو دارم بازسازی میکنم برم . وای نورش خیلی کمه . 

نمیدونم شاید چون به خونم عادت کردم.شایدم واقعا پشیمون بشم . اینهمه خودمو به خرج و زحمتم انداختم . نظر شما چیه؟

یه تصمیم که میگیری تا آخرش محکم ادامه بده وسطش شل بزنی که نشد کار بگو حتما درسته و برای بهتر بودن با ...

بحث هزینش نیس . میگم چون پشیمونم میگم هزینه کردم . خونه الانم بنظرم بهتره فقط پله هاش ک اونم همچین سخت نبود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بحث هزینش نیس . میگم چون پشیمونم میگم هزینه کردم . خونه الانم بنظرم بهتره فقط پله هاش ک اونم همچین س ...

به نظرم هر تصمیمی که گرفته میشه و تمام جوانب سنجیده میشه  و قراره اجرا بشه 

دیگه پشیمون شدن بعدش اشتباهه

شما کار درستو انجام دادی 

به نظرم هر تصمیمی که گرفته میشه و تمام جوانب سنجیده میشه و قراره اجرا بشه دیگه پشیمون شدن بعدش اشتب ...

میتونستم پولشو طلا بخرم و چند سال دیگه جابجا بشم . ولی یکم دیر این فکر به ذهنم رسید . پشیمونی خیلی بده😑

میتونستم پولشو طلا بخرم و چند سال دیگه جابجا بشم . ولی یکم دیر این فکر به ذهنم رسید . پشیمونی خیلی ب ...

بهش فکر نکنید دیگه

الان اگه استرس به خودتون وارد کنید و هی بگید کاش فلان کارو کرده بودم آیا اتفاق خاصی میفته و معجزه میشه؟

وقتی تصمیم میگیری و انجام میدی بعدش پشیمون هم شدی و راه برگشت نداشتی به چیزای مثبت تصمیمت فکر کن و اینقدر دودل نباش 

بهش فکر نکنید دیگهالان اگه استرس به خودتون وارد کنید و هی بگید کاش فلان کارو کرده بودم آیا اتفاق خاص ...

درسته . ممنون . شاید چنتا مث شما نظر بدن من دلخوش بشم . ولی فعلا خیلی دودلم . دارم افسرده میشم بخاطر تصمیمم😑😑😑