تو تایپک های قبلی گفتم ولی بازم میگم ۸روز بود بدون هیچیدلیلی ازمسرد شده بود تا دیروز اومد گفت بیا دوستانه جدا بشیم بعد الان بهم پیام داده تروخدا ببخشید یه فرصت دیگه بهم بده من همه چیز رو برات توضیح میدم بعد ادرس یه کافه رو فرستاده بنظرتون برم بخاطر بچم بهش فرصت بدم؟
فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانوم وکیل آینده👩🏻⚖️🌱📚 متاهل💁🏻♀️💗 کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶ دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱
🤔تنها چیزی که به ذهنم اومد این بود که فکر کرده موقعیت خوب گیرش اومده و داشته اوکی میشده
یهو دیده نه اشتباه کرده 😑
آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
اگر مهریه درست و حسابی داری برو بهش بگو حق طلاق رو بهم بده تا باهات ادامه بدم!
آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه