2777
2789
عنوان

بنظرتون این فرد شکاک هست یا بیماریش فراتر از شکاک بودنه

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 53 پست
مطمئن باش تو خونشم دوربین یا شنود کار گذاشته متاسفانه مریض هستن

احتمالش هس🥲

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین مثلا یهو حواسش نیست کنارت نشسته با خودش حرف میزنه قیافش خیلی ترسناک میشه ، بعد وقتی میفهه فهمید ...

احتمالآ اسکیزوفرنی و پارانوئید هست. باید دارو مصرف کنه. خطرناکه. 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
ببین عزیزم اینو نبر دکتر چون دکتر بلافاصله رگشو میزنه سعی کن با مرگ موشی چیزی کارو تموم کنیموفق باشی

خودشم مریضه سرطان داره الان نرمال شده .

البته سرطان سختی نداره

حتی مادرززرگمم خسته شده از دستش.

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

هیچی مهم تر از ارامشتون که نیست بکنید این دندون لق رو

وقتی میاد سمتمون چه میشه کرد..

خب خداروشکر کن زنش یا خواهرش نیستی درجه دوم حساب میشی و ازدواج کردی دیگه ازش دور میشی،سعی کن طرف اقو ...

همهجا هست

یبار تو مسافرت ، رفته بودیم عروسی یکی از فامیل و قرارب ود چند روزم شهرشون بمونیم. وای کوفت هممون کرد مثلا چون پسرخالم ب اونیکی دخترخالم یه حرفی زد ، رفت بیرون ، دخترخالمو صدا زد به بهونه انجتم کاری ، همون موقع صدای داد و فحش اومد رفتیم دیدیم دارن کتک کاری میکنن و داییم فحش میده، بعدم رفت با پسرخالم دعوا کرد سرشو زد به تیزی لبه دیوار ، سرش شکست ۶ تا بخیه زد اما شکایت نکرد

هعی نمیدونم این تاوان کدوم گناه خانوادم بود.

ظاهرشم یجوریه ک کسی باورش نمیشه این چقدر مریضه.

به نظرم مثلا به خواهرزاده ش گیر میده ؛ دامادشون باید خودی نشون بده و بگه حق نداری به دختر من چیزی بگ ...

من بابام خیلییییییییی بیش از حد روشنفکرن ، باورش نمیشه این چیزارو تا اینکه خودم بهش ثابت کردم

نظر من اینه که بقیه مردای فامیل مثل پدرت و دایی هات باید رو بهش ندن و جلوشو بگیرن

داییام که ازش میترسن

داماد ها هم دخالت نمیکنن

بابام باورش نمیشد اصلا:/

وقتی میاد سمتمون چه میشه کرد..

بخدا قطع ارتباط خیلی کار راحتیه نمیدونم چرا ازش اجتناب میکنید 

مگه به جز اون پدر و برادر ندارید که بزنن تو دهنش ساکتش کنن 

اصلا خودتون چرا با دعوا به رفتارش خاتمه نمیدید

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
احتمالآ اسکیزوفرنی و پارانوئید هست. باید دارو مصرف کنه. خطرناکه.

وای یعنی ممکنه کسیو بکشه.؟

همهجا هستیبار تو مسافرت ، رفته بودیم عروسی یکی از فامیل و قرارب ود چند روزم شهرشون بمونیم. وای کوفت ...

خیلی وحشتناکه..... میگم تو نت سرچ کن استغفار؛ چند مدل هست یکی به نیت درست شدن این قضیه انجام بده ؛ مثلا خاله ای مامانت ؛کسی ... در روز باید خیلی استغفار بگید با تلفظ صحیح 

همهجا هستیبار تو مسافرت ، رفته بودیم عروسی یکی از فامیل و قرارب ود چند روزم شهرشون بمونیم. وای کوفت ...

خب تو جمعی ک میرین بهش نگین تا نیاد با خانمشم از قبل هماهنگ کنین که دلخور نشه،بنظرم شوهر اون خاله هات هم بی تقصیر نیستن وقتی سر بچش ۶ تا بخیه خورد جررش نداد