2777
2789
عنوان

بنظرتون این فرد شکاک هست یا بیماریش فراتر از شکاک بودنه

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 53 پست
بخدا قطع ارتباط خیلی کار راحتیه نمیدونم چرا ازش اجتناب میکنید مگه به جز اون پدر و برادر ندارید که بز ...

من خودمم خیلی ازش کشیدممم خیلیااااا دلم پر بود ، بعد یه مدت به خودم اومدم الان ۳ ماهه جریت نمیکنه به من دیگه بگه تو چه برسه بخواد گیر بده ، اخم میکنه هاااا اما دیگه قلدری نمیکنه ..چندبارم بابام ضایعش کرد ،،،، اما دلم برا بقیه که ازش میترسن میسوزه..قبلا هفته ای ۴ بار میمومد خونمون الان هفته ای یبار یا دوهفته یبار..اما خب من میگم‌کاش همون یبارم نیاد ،وقتیم میان من یمرم تو اتاقم تا بن حتی سلامم نمیرم بکنم.

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی وحشتناکه..... میگم تو نت سرچ کن استغفار؛ چند مدل هست یکی به نیت درست شدن این قضیه انجام بده ؛ م ...

واقعا همیچین چیزی هست؟ممنونم عزیزمممم

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

خب تو جمعی ک میرین بهش نگین تا نیاد با خانمشم از قبل هماهنگ کنین که دلخور نشه،بنظرم شوهر اون خاله ها ...

هعی ، نه پسرخالم ک گفتم سرش شکست ۲۴ سالشه . بچه نیست ، خالمم خیلیییییییییی دل رحمه خیلی زود میبخشه

من خودمم خیلی ازش کشیدممم خیلیااااا دلم پر بود ، بعد یه مدت به خودم اومدم الان ۳ ماهه جریت نمیکنه به ...

خب دمتم گرم که سنت شکنی کردی 

حالا بقیه هم یاد بگیرن از خودشون دفاع کنن تا اون موقع دلت برای کسی نسوزه

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم