2777
2789
عنوان

بنظرتون این فرد شکاک هست یا بیماریش فراتر از شکاک بودنه

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 53 پست
طولانیه میدونم اما هرچی ازش دیدمو نوشتمزود بخونید تموم میشه ، نمیخواستم طولش بدم قطره چکونی بنویسم خ ...

ببین عزیزم اینو نبر دکتر چون دکتر بلافاصله رگشو میزنه سعی کن با مرگ موشی چیزی کارو تموم کنی

موفق باشی

کاربری اشتراکیِ منو اجی جونم🦋🫂

ایشون پارانویا و احتمالا کلی بیماری دیگه دارن باید برن پیش روانپزشک

اره ، علاوه بر اینا ویژگی های دیگه هم داره

گفتم بنویسم باورتون نمیشه دیگه ننوشتم

هرچی مشکل افتضاحه این داره

خیلیم کینه ایه

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داییته یا داداشت؟هر چی هست دیوونس

داییم

شانس ما این اینطوری شد. ۳ تا دیگه دارم ماهن ماه فرشته اصلا یذره شکاکی بلد نیستن ،نمیدونم اینیکی چرا اینطوری شده

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

پارانوییده احتمال دهن زنشو سرویس کرده که انقد قهر می کنه بچه داره؟

نه الحمدالله بچه نداره

تو ذهنش داستان درست می کنه ، ادعا می کنه صداهایی که وجود ندارن رو شنیده یا جاهایی که نبوده رو میگه بودم و دیدم ، درسته ؟

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
تو ذهنش داستان درست می کنه ، ادعا می کنه صداهایی که وجود ندارن رو شنیده یا جاهایی که نبوده رو میگه ب ...

ببین مثلا یهو حواسش نیست کنارت نشسته با خودش حرف میزنه قیافش خیلی ترسناک میشه ، بعد وقتی میفهه فهمیدی بدش میاد