2777
2789
عنوان

میخوام بچمو بفروشم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2702 بازدید | 136 پست

گلم تنها دعایی که واست میکنم تو این شب عزیز به حق پهلوی شکسته حضرت زهرا هرچی به صلاح زندگیت همون بشه برات مطمئن باش خدا بهترین کار و واست می‌کنه بهش توکل کن 

خدا بزرگه عزیزم اینم یه جور رحم اجاره ای اما بچه بچه ی خودته ما از وضع زندگی و از احساساتو نوع طرز فکرت اطلاع نداریم اما انشاالله هر چی به صلاحته اتفاق بیوفته گلم

سلام من کانال روزمرگی دارم تو ایتا خوشحال میشم همراهی کنین منو https://eitaa.com/joinchat/435946384Cb055c083cb

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توی تاپیک های قلبت که از شوهرت میخواستی ماشین و خونه به نامت بزنه اگه داری دروغ میگی انشالله خدا به همین راه بندازند که با احساسات مردم بازی میکنی

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 
خودشم تو رفاهه به یه خانواده پولدار میدمش ن یه فقیر و بدبخت

ببین این برا بچه ای صدق میکنه ک تو فقر ب دنیااومده خانوادش میگن بدیم ب ی پولدار

ن بچه ای ک هنوز تشکیلم نشده

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من نمیخوام ناراحتتون کنم اما شما کلا دارید ب بی راهه میرید!!!!

شما وضع مالیتون خوب نیس اصلا چرا ب حاملگی فکر می‌کنید ک فکرتون تا اینجا کشیده؟؟؟؟؟؟؟اول مثل آدم عاقل بالغ بشینید فکر کنید چجوری ازین وضع میشه بیرون اومد بعد ب بچه فروختن و مجدد بچه آوردن فک کنید

واقعا خیلی عحیبین

آنیلیام

چقدر شماها ساده اين😂😂😂😂حقمون هست همچين تابيك هايي!اولا ك استارتر و شوهرش ندارن خيلي شكر ميخورناز ...

منم میگم دروغه انشالله کسایی که با احساس زنای اینجا بازی میکنن واقعا به همین فقر و فلاکت دچار شن

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 
ی بچه ی ایرانی زیر دست ی افغانی بزرگ شه😂😂😂😂 خنده های عصبی گرفتم

دو روز دیگه بچه اینا رو زمستونا می‌فرسته کنار خیابون برای کارگری 

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من عروسی کردم عزیزم اتفاقا اون خانم همون اولش از همسرم پرسید عروسی کردید یا نه

اون خانم دقیقا کی هست؟

از اتباع مجاز هست یا غیرمجاز

شیطونه میگه زنگ بزنم اطلاعات جمعش کنن بندازنش کشور خودش پرو رو

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉