2777
2789
عنوان

گوشی گرون بخرم یا نه

52 بازدید | 4 پست

خانما من دانشگاهم تموم شده متاسفانه سرمایه ندارم کار شروع کنم تصمیم دارم با یوتیوب و اینستا اموزش بدم که اگه تلاش کنم اینده خوبی دارم 

❌ ولی برای این کار گوشی خوب لازم دارم ❌

۷۰ / ۸۰ میلیون پول دستمه 

جای من باشید گوشی خوب مثل ایفون یا s ۲۴ و s 25 میخرید یا از کار کردن صرف نظر میکنید و پول گوشی رو سرمایه گذاری میکنید ؟ 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

اینم بگم خیلی وقته بیکارم و خیلی دوست دارم توی رشته خودم کار کنم و خرید گوشی این فرصتو بهم میده ...

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

اینم بگم خیلی وقته بیکارم و خیلی دوست دارم توی رشته خودم کار کنم و خرید گوشی این فرصتو بهم میده ...

اگه‌ گوشی این فرصت و‌بهت میده بخر.

ولی بازم سبک سنگین کن ۸۰ م هم پول کمی نیس

موفق باشی♥

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه‌ گوشی این فرصت و‌بهت میده بخر.ولی بازم سبک سنگین کن ۸۰ م هم پول کمی نیسموفق باشی♥

۵۰ میلیون چطور ازش داره ؟  میتونم s23 که مدل پایین تره بخرم ولی کارم راه میافته بقیه پولمم بدم طلا بخرم 

۵۰ میلیون چطور ازش داره ؟ میتونم s23 که مدل پایین تره بخرم ولی کارم راه میافته بقیه پولمم بدم طلا ب ...

اره اینجوری عقلانی تره

۵۰ بده گوشی

بقیش هم طلابخر

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱