2777
2789

خودت بگیری اینا

مغرور بنظر بیای

بقیه میتونن بفهمن رفتارت فیکه؟؟

😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..

بستگی داره . من باشم میفهمم

خب قبلا همه میگفتم رفتارت خیلی ساده لوحانه و مهربونه 

میخام خودم بگیرم یکم 

رو رفتارم کار کنم

میخام ببینم متوجه درونم میشن؟

😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب قبلا همه میگفتم رفتارت خیلی ساده لوحانه و مهربونه میخام خودم بگیرم یکم رو رفتارم کار کنممیخام ببی ...

سعی کن اعتماد به نفستو ببری بالا . اعتماد به نفس که داشته باشی قابل باور میشه. چون اعتماد به نفس از طرز نگاه کردن و راه رفتن و حرف زدن کاملا مشخص میشه . که طرف خودشو دوست داره و خودش تو اولویته پس باید خط قرمزارو باهاش رعایت کنیم 

من ومپایر اعظم نیستم😄
سعی کن اعتماد به نفستو ببری بالا . اعتماد به نفس که داشته باشی قابل باور میشه. چون اعتماد به نفس از ...

همین میگم اگر یکم جدی تر باشم بقیه بیشتر ازم حساب میبرن 

اعتماد ب نفس ک کلا صفر😅ولی رفتار نمایشی دارم تابقیه منم آدم مهمی بدونن 

وقتی جدی میشم تسلط بیشتری روی رفتارم دارم

شجاع تر میشم 

خود واقعی ضعیف و احساسی هست 

می خوای چیکار کنی؟

تو رفتار با آدما حد و مرز بزارم 

زیاد صمیمی نشم

تو رفتار با آدما حد و مرز بزارم زیاد صمیمی نشم

خب چرا فکر می کنی کارت نقابه؟

فکر کن داری تمرین می کنی

بهرحال همه از یه جایی شروع کردن 

و البته علت اینکه نمی خوای صمیمی بشی رو هم پیدا کن 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
خب چرا فکر می کنی کارت نقابه؟فکر کن داری تمرین می کنیبهرحال همه از یه جایی شروع کردن و البته علت این ...

صمیمی نمیشم چون بعضیا ظرفیت ندارن