2777
2789

عروسیم ۴ شنبه س 

تو ذهنم بود ک روز مادر کلا به روی خودم نیارم

بعدم میگم درگیر عروسی بودیم دیگه (خداییش پول نداریم بعدم مامانش تا الان هیچ کاری واسم نکرده حتی کادو عقد و کادو پاگشا هم به من ندادن)

الان زنگ زده میگه برنامت واسه روز مادر چیه ، گفتم نظرتو بپرسم یه چیز کوچیک بگیریم براشون 

از طرف دیگه من میخواستم بعد عروسی بحث مادر زن سلام و راه بندازم بگم یه چیز کوچیک حداقل واسه مامانم بگیریم

.....

الان چیکار کنم؟! با چه سیاستی رفتار کنم که هم بهش بر نخوره هم حرفمو قبول کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیاست اینه از الان مامانم و مامانت نکن!!!! 

از الان کینه و اعصاب خوردی درست نکن 

وقتی میخواذ بگیره بزار بگیره برای دوتاشون یه چیز کوچیک 

دوتاشون مادر هستن،،، چرا فرق بزاری

بدجنس بازس درنیار 

از چشم شوهرت بیفتی 

ب نظرم یه هدیه کوچیک بگیرید نزدیکه عروسی دلخوری نشه.البته ماماناتون درک میکنن ولی شوهرت شاید بهش بربخوره.خودتم فقط ب مراسمت فک کن ول کن این حاشیه هارو.یه روسری یا کیفی چیزی بخر

کادو بگیر ببر واسه مادرش اشکالی نداره منم مادرشوهرم کار خاصی برام نکرد فقط یه النگو و انگشتر بهم داد ...

خودت داری میگی یه النگو و انگشتر

میگم واسه من حتی هزار تومن هیچی نگرفته

نه کادو عقد نه کادو پاگشا

الانم نه سرویس خریدن نه حتی خرید لباس زیر 

هیچی

سیاست اینه از الان مامانم و مامانت نکن!!!! از الان کینه و اعصاب خوردی درست نکن وقتی میخواذ بگیره بزا ...

خب فرق داره اخه 

مامان من همه کار واسه اون کرده 

به هر مناسبت کادو داده 

.

بعد شوهرم هنوز در جریان نیست که باید مادرزن سلام کادو بیاره 

ب نظرم یه هدیه کوچیک بگیرید نزدیکه عروسی دلخوری نشه.البته ماماناتون درک میکنن ولی شوهرت شاید بهش برب ...

اخه منظورش سکه پارسیان بود 

در صورتی که الان واقعا پول نداریم هم قرض کردیم 

تو این شرایط ۳ روز مونده به عروسی واقعا لازم نیست

مامان خودم بخدا گف امسال روز مادر هیچی واسه من نگیرین تو این شرایط 

اخه منظورش سکه پارسیان بود در صورتی که الان واقعا پول نداریم هم قرض کردیم تو این شرایط ۳ روز مونده ب ...

الان اگه منطقی بهش بگی گوش میده؟ماشوهرتونمیشناسیم.خیلیاقبول میکنن خیلیام نه.توباهاش صحبت کن بگو لازم نیس زیادخرج کنیم واسه مراسم پول لازم داریم ولی یه کادوی دیگ میگیریم 

خودت داری میگی یه النگو و انگشترمیگم واسه من حتی هزار تومن هیچی نگرفتهنه کادو عقد نه کادو پاگشاالانم ...

تو از من بدتری هااا هیچی نخریده چرا باهاش ازدواج میکنی ؟؟؟ تفففف تو شانس مااا گند زدیم خواهر