2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با منه یا جاریام

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 80 پست
بله ولی به زودی میریم از اینجا

خب خیلی خوبه. تبریک میگم. اما سعی کن تو بدترین شرایط هم از خودت تصویر یک عروس با ادب صبور و محترم رو بجا بگذاری. دم به تله ی آدمهایی نده که با لبریز کردن کاسه ی صبرت مبخوان تصویرت رو خراب کنن. به خدا بسپار 

امیدوارم رابطه ی همسر و مادرشون زودتر خوب بشه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو امضات بنویس اجتماعی نیستم نمی تونم نظر مخالف قبول کنم ریپ نزنین خیلیا نوشتن

نظر مخالف با بی احترامی فرق داره اولا

ثانیا حمایت چشم و گوش بسته بدون اینکه نظر طرف مقابل دعوا رو هم بدونی بنظرم به دور از عقله

شما صرفا میتونی در مورد عملی که طرف انجام داده نظر بدی نه چیزی که پشت پرده هست و خبر نداری

صلوات بفرستین ناسلامتی روز زن هست به نظر و عقیده دیگران احترام بزاریم عزیزان

عزیزم نظرات همه قابل احترامه

ولی بی احترامی هر شخص نشانگر شخصیت فرده

من تمایل صحبت با آدم های بی ادب رو ندارم حقیقت

ممنون آروم شدم واقعن🙏❤️

خوشحالم عزیزم

آدم گاهی تو عصبانیت کارایی میکنه مثل پس فرستادن جوجه :)

اما اینا تجربست. اگر هم دیدیشون احتمالا بهت اخم تخم میکنن آمادگیشو داشته باش و صبوری کن. چون اونا میخوان تورو خراب کنن . دم به تله نده

اصلا راجع کاری که کردی توضیح نده اگر پرسیدن بگو گفتم کمتون نیاد شما زیادن. دبگه همین. بعدش هرچی گفتن دیگه جواب نده و لبخند بزن و بگو عزیزم فراموش کنید خیلی هم مهم نیست این چیزا.

نظر مخالف با بی احترامی فرق داره اولاثانیا حمایت چشم و گوش بسته بدون اینکه نظر طرف مقابل دعوا رو هم ...

می خواستی بی احترامی نکنی تا جواب نگیری

حمایت چشم و گوش بسته چیه؟

می گه منو تو جمعشون تحویل نمی گیرن منم مهمونیاشونو کمتر می رم

شب یلدا هم با هم هماهنگ کردن یه شب زودتر جمع شدن به ایشونم اطلاع ندادن

اخرم یه سیخ جوجه دادن که نباید می دادن چون یه معنی بیشتر نداره ما اینجا جمع شدیم تو رو دعوت نکردیم اینو بخور گشنه نمونی

رو همینا که خودش گفته باید نظر داد مگه دادگاهه؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا