2777
2789
عنوان

بیاید بگید تو این شرایط در مقابل شوهرم چه واکنشی بدم خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 17 پست

کی هست روز مادر

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه منظورش سکه پارسیان بود در صورتی که الان واقعا پول نداریم هم قرض کردیم تو این شرایط ۳ روز مونده ب ...

عزیزم مبارک باشه و خوشبخت بشید ولی هر دوطرف رو یک چیز بگیر هیچوقت پیش پیش نگو از مادر خودتم مایه نزار بگو برا هر دوشون چون دستمون خالیه ی روسری بگیریم توکل بر خدا از سال بعد قدر توانتان جبران کنید . اصلا از مادرت نگذر . من شوهرم و خانوادش روزگارم سیاه کردن مادرشوهرم ذون ادایژ نبود ژرم درنیاره شب عروسیم سیاه پوشید نشست گفت ما عزاداریم . خدا دارایی ب دلش گذاشت باژم درست نمیشه . ب شوهرم دستمال یزدی داد گفت ببر مادرزن سلام . ببین همیشه با شوهر باید صمیمی ولی رسمی بود . اجازه نگیر سوال لپرژ اونم با تحمیل نظر خودت ک بعد از چندسال مثل من خل نشی وایه اطرافیانی ک دعاشون حذف و نبودن توئه. 

من شوهرم الان میگه برو خونه بابات مامانینا از شهرستان میان راحت باسن

تو ابن ۱۵سال یکبار پول آرایشگاه ندادم ی لباس بدرد بخور ندارم ولی وایه تبروتلارط خرج میکنه منو کرده زیر چادر ک مانتو نداشتنم معلوم نشه.

حواستون جمع کن