2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهرم دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 39 پست
استارتر شما فکر کنم با تصور این که (خانواده شوهر خر است) وارد این خانواده شدیخواهر شوهرت یه پست لایک ...

عزیزم نه

من ی موضوع ذهنمو درگیر کنه هی بش فک میکنم هی دوس دارم درموردش با افراد حرف بزنم تا اروم بشم قضاوت اصلا کار درستی نیس

بعدم همین الانم از نظرم اون پست و لایک کرد جالب نبود

ولی خب یادم رفتع بود حقیقتا ولی شما با کنکاشی کردی  برا منم یاداور شد

صفات بد خاصی هم نسبت ندادم

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر شما فکر کنم با تصور این که (خانواده شوهر خر است) وارد این خانواده شدیخواهر شوهرت یه پست لایک ...

همین الانش همین تاپیکو دوباره زدم صرفا برا اینکه با افراد بیشتری درموردش حرف بزنم..

همچین با حرص درموردم حرف زدی موندم والا

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡
پیشت بمونه چی بشه اخه شما شاید هرهفته میزی هر دوهفته نمیشه از کارو‌زندگی‌بیوفته که😟

عزیزدلم اول اینکه والا بخدا من نخاستم اینجا باشم

فامیلشون دعوت کرد برا یلدا

ایشون طبق معمول چون کار داشت گف زودتر باید بیام دنبالت

من دیروز و تحمل کردم امروزم تا ۳ ظهر نبود تحمل کردم

بعد دوباره ۴ و نیم اومد ک بره

گفتم توروخدا نرو یا منم بیام یا منو ببر خونمون

بخدا حوصلم سر میره

گف زود میام

زودش هنوز نرسیده🥲

عزیزم نهمن ی موضوع ذهنمو درگیر کنه هی بش فک میکنم هی دوس دارم درموردش با افراد حرف بزنم تا اروم بشم ...

نه پس مطمئن شدم کلا خودشیفته ای😅

اخه به شما چه چه پستیو لایک میکنه چه کامنتی میذاره😐

هر وقت مستقیم اومد حرف نامربوط بهت زد حق داری باهاش برخورد کنی 

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

نه پس مطمئن شدم کلا خودشیفته ای😅اخه به شما چه چه پستیو لایک میکنه چه کامنتی میذاره😐هر وقت مستقیم ا ...

اخی افرین

اره من خودشیفتم

ولی درکل صفت خودشیفته ب موضوعی ک کنکااااش کردی و پیداش کردی ربط خاصی نداش

حالام میتونی همچنان سرت و بکنی تو پستای قبلی من

البته چیزی ک گفتم مودبانشه🥰 خودت بدون دیگ سرت تو چیه

یا اینکه تشریف ببری بیرون😁😉

بعدم خب من اینجا قطعااا مث خونه خودمون راحت نیستمبتونم درست حرف بزنم شوخی کنم بشینم پاشمدختر خودشم ت ...

وای آره منم عقدم یبار شوهرم منو گذاشت خونه خواهرش از صبح تا شب یعنی هر چی فحش عالم بود تو دلم بهش دادم فکر میکنن چون خودشون اونجا راحتن ما هم راحتیم 

خواهر شوهرم مشکل اعصاب داره همش سر بچه ها و شوهرش جیغ جیغ میکرد منم استرس گرفته بودم بعد هی میومد تند تند از زندگی این و اون حرف میزد من اصلا نمیشناختمشون آنقدر سریع و فشرده صحبت میکرد من اصلا متوجه نمی‌شدم چی میگه انگار دنبالش کردن الکی سرمو تکون میدادم تایید میکردم 😭😭😭 

این مردا چرا آنقدر درکشون ضعیفه 

دوتا دختر کوچیک داره هی گیر میدادن بیا با آهنگ رپ برقصیم 

خودم اهل این کارا هستم ولی آخه روز اول بود نمیشد سبک بازی در بیارم که نشستم  تا شب کارتون نگاه کردم با بچه ها از بی خوابی و خستگی هم سرگیجه گرفته بودم 

واسه یکسال پیش ولی یادم میاد ناراحت میشم 

مشکل همسرتونن که اجازه میدن خانوادشون انقدر به شما بی محلی کنن و هیچ واکنشی نشون نمیدن. 

من اگه جای شما باشم یه مدت نمیرم خونشون یا رفتم زود برمیگردم خونه. 

از قدیم گفتن جواب ابلهان خاموشیست.