2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهرم دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 39 پست
اره میتونم شوهرم ناراحت میشه ک خودم برگردمبخاطر همین تنها چیزی ک ب ذهنم میرسه باهاش دعوا بگیریمدفعات ...

بشین منطقی باهاش حرف بزن

دعوا چیه آخه

خودتو اول کاری سلیطه وبی فرهنگ نشون نده

مودب و خانوم درخواستتو بگو بهش

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره میتونم شوهرم ناراحت میشه ک خودم برگردمبخاطر همین تنها چیزی ک ب ذهنم میرسه باهاش دعوا بگیریمدفعات ...

الان چیزی نگو، امشب روز مادر وروز زن، شب به این خوبی خراب نکن

سری بعد دیرتربرو خونشون، چندباردعوت کنه بعدبرو، اونموقع علتش بگو

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

خواستن از شوهرت منطقیه اما از خواهر شوهرت نه 

خواهر شوهرت میخواست با دوستای خودش بره بیرون تو رو کجا میبرد؟؟ مگه تو میری بیرون با دوستات زنگ میزنی خواهر شوهرت بیاد همراهت ؟؟ 

۲۰ خوردی سالت میخوای بری چکار کنی تو جمع دخترای نوجوون ۱۷ ساله

خواستن از شوهرت منطقیه اما از خواهر شوهرت نه خواهر شوهرت میخواست با دوستای خودش بره بیرون تو رو کجا ...

نه یه سر خرید خوردریزه داشت

وگرنه خودمم خوشم نمیاد با کوچیک تر از خودم بگردم

قطعا وظیفه ای نداره

ولی مهربونانش این بود بهم میگف چون من واقعا کلافم

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡
اوف از دست شمامگ من همش خونه مادرشوهرمم ک بگم شوهرم همش خونه باشه؟؟؟؟؟توروخدا فک کن بعد صحبت کنمن حا ...

بالاخره هر شش ماه یبار نمیری که هرماه میخوای بری دیگه نمیشه که پیشت باشه والا هرچی فکر میکنم منطقی بنظر نمیاد

الان چیزی نگو، امشب روز مادر وروز زن، شب به این خوبی خراب نکنسری بعد دیرتربرو خونشون، چندباردعوت کنه ...

باورت میشه حتی برام چیزی نخریده انقد ک غرق کار کرده خودشو

البته الان رفته تو کار یکی از اعضای خونوادش کمک 

متنفرم از اینکه اولویت نباشم

الان عکاس عقدم زنگ زده نمیخای عکساتو تحویل بگیری؟

دوافتس دارم بهش میگم همش میگ فلانی دس تنهاس بزار کمکش کنم میرم میگیرم

میخام بگم متمفرم از ادمی ک اولویت بندی بلد نیس

جز تو کدوم خری بره عکسارو برام بگیره

اما اون ادم کلی دوست داره ک کمکش کنن

نمیگم کمکش نکن ولی من زنتم

اخه حرصم میگیره خیلی بهش گفتم نرو باز رفت

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡
بالاخره هر شش ماه یبار نمیری که هرماه میخوای بری دیگه نمیشه که پیشت باشه والا هرچی فکر میکنم منطقی ب ...

چرا خیلی منطقیه

صبح و تحمل کردم دیروز و تحمل کردم

یه غروب خاستم نره

منم اگ مجبور نبودم اینجا نبودم

دیروز مهمونی فامیلشون دعوت کرده بود اومد دنبالم

ولی همون دیروزم نصفش تنهام گذاشت والا چیزی نگفتم

ب من بود شب مهمونی میومدم

صب هم میرفتم خونم

کی جز خونه خودش جای دیگ راحته اخه

منم زیاد توی این شرایط بودم 

با گوشی خودتو سرگرم کن 

البته من تنها میموندم مادرشوهرش بیرون بود خودمو با آشپزی سرگرم میکردم

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

استارتر شما فکر کنم با تصور این که (خانواده شوهر خر است) وارد این خانواده شدی

خواهر شوهرت یه پست لایک کرده سه چهار بار تاپیک زدی 

الانم که رفتی خونشون انتظار داری فرش قرمز برات پهن کنن

هنوز ازدواج نکرده اینقدر صفات بد به شوهرت میدی 

به نطر من که لوس و خودشیفته ای

رو خودت بیشتر کار کن تا بقیه

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤