2777
2789
عنوان

کم خونی و علائمش

113 بازدید | 29 پست

سلام 

بیاید بگید از کجا متوجه شدید ک کم خونی شدید دارید 

من خودم سرگیجه،حساس ب نور و صدا،ضعف شدید،سردی دست و پا،خواب رفتگی دست و پا،لرز،استرس و اضطراب شدید،

شماهام چنین علائمی داشتید ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه اینورو که گفتی من دارم یعنی کم خونم .

احتمال خیلی زیاد ازمایش خون بده حتما بدتر نشی 

من ازمایش دادم فریتینم رو ۳ بود 

هموگلوبینم ۹ بود 

دیگ سرم و قرص و امپور دکتر بهم داد 

یه استکانم نمیتونستم بشورم نبضهای بدنم کاملا رو پوست معلومه قلبم گرفت تو خواب پانیک شدم کنار چشمام ه ...

عه منم پنیک شدم چند وقت پیش بعدش ک رفتم دکتر گفت احتمالا ب خاطر کم خونیه شدیدته 

خیلی نگران بودم ک مشکل قلبی باشه 

پس کلا ب خاطر کم خونیه پنیک؟

عه منم پنیک شدم چند وقت پیش بعدش ک رفتم دکتر گفت احتمالا ب خاطر کم خونیه شدیدته خیلی نگران بودم ک مش ...

وااییی منم پانیک شدم چند روز پیش 

گلم رفتم ازمایش اما قبلش قرص اهن ففول خوردم دکتر بهم گفت خوبی چون برگه ازمایشم تو کاغذ نبود نمیدونم چقدر بود.اما بعد پریودم میمیرم از خواب رفتگی دست و پام این سرگیجه و حالت تهوع تو خواب هم دست از سرم برنمیدارن .من میترسیدم فک میکردم خدایی نکرده سرطان مغز گرفتم که انجوریم نگو از کم خونیه 😭

ای کسی که نامش دوا و ذکرش شفا است.ای مرهم درد همه دردمندان .لباس عافیت بر تن همه بیماران بپوشان
عه منم پنیک شدم چند وقت پیش بعدش ک رفتم دکتر گفت احتمالا ب خاطر کم خونیه شدیدته خیلی نگران بودم ک مش ...

اره من تا حالا تو عمرم نشده بودم گریه م شد جیغ دستام فلج شد تمام ناخونام سفید شده بود 

وااییی منم پانیک شدم چند روز پیش گلم رفتم ازمایش اما قبلش قرص اهن ففول خوردم دکتر بهم گفت خوبی چون ب ...

وای منم پریودیای سخت دارم

ولی پانیک و بار اولم بود خیلی عذاب کشیدم بعدشم ترس تو وجودم موند ک دوباره اتفاق نیوفته برام

اره من تا حالا تو عمرم نشده بودم گریه م شد جیغ دستام فلج شد تمام ناخونام سفید شده بود

وای خیلی بده بعدش ترسش تو وجودتون نبود انگار احساس نا امیدی و ترس از مرگ داشته باشید؟

هم میتونه از کم خونی باشی و هم کمبود ویتامین دی 

میتونی بری ازمایشگاه خصوصی ازمایش cbc ازاد بدی فک کنم ۷۰ هزارتومنه

دوست داشتی در کنارش ویتامین دی بده باهم میشه ۲۷۰

عکسش خاستی بذار منو تگ کن تفسیر میکنم 

هم میتونه از کم خونی باشی و هم کمبود ویتامین دی میتونی بری ازمایشگاه خصوصی ازمایش cbc ازاد بدی فک کن ...

عه ازمایش دادم 

هموگلوبینم ۹ بود 

فریتینم ۳ 

ویتامین D روی ۱۶ بود 

عه ازمایش دادم هموگلوبینم ۹ بود فریتینم ۳ ویتامین D روی ۱۶ بود

عزیزم کم خونی شدید داری 

خیلی شدید 

ویتامین دی خیلی پایینه 

کارایی که میگم کن به دکتر بگی همینارو میگه البته 

به مدت ۵ هفته ، هفته ای یدونه ویتامین دی ۵۰ هزار ترجیحا همراه ناهارت بخور که جذب ببره بالا ، بعد از ۵ هفته به مدت دوماه روزی یدونه ویتامین دی دز هزار همراه ناهارت بخور ( حتما با ناهارت بخوری )

جیگر ، گوشت قرمز عدس زیاد بخور 

صبحانه عدسی بخور، (سه شیره توت انگور خرما )خیلی خوبه  صبحا تو آب جوش ک ولرم شده دو قاشق بریز بخور 

خرما و کنجد بخور 

چای حذف کن ، مصرف لبنیات این مدت خیلی کم کن همراه این چیزایی که گفتم اصلا نخ‌ر 

قرص فرفورت گاین( اهن) دوماه هر شب سر ساعت معین دو ساعت بعد شام همراه میوه ای که ویتامین سی داره بخور مثل پرتقال نارنگی انار 

دوساعت قبل و بعد خوردن ویتامین مکمل آهن به هیچ وجه چای لبنیات نخور 

صبحونه شیره ارده بخور